• Uw eigen sauna thuis gebouwd

 • Prachtige design sauna bouwen

 • Luxe sauna op maat gebouwd

 • Sauna thuis op maat

Een vraag? bel of mail ons! 013 504 7000

Sauna campagne

Bent u van plan om een sauna thuis te gaan bouwen? Denkt u aan een traditionele Finse sauna of wilt u een hypermoderne design sauna of een infraroodsauna? Het maakt niet uit wat voor sauna u wilt bouwen, bij VSB Wellness bouwen wij iedere sauna op maat. Wij adviseren in het ontwerp, bouwen de sauna op maat in onze eigen werkplaats en vervolgens bouwen we de sauna bij u thuis of op locatie. Bij VSB Wellness profiteert u van vakwerk, kwaliteit en service. Dan kunt u optimaal genieten van een passende sauna. Bent u nog aan het oriënteren en weet u niet welke sauna voor u geschikt is? Gebruik dan onze SaunaSelector om te kijken welke sauna aansluit bij uw wensen en behoeftes. U kunt ook vrijblijvend contact met ons opnemen of langskomen, dan helpen wij u graag met het maken van de juiste keuze. U kunt ook alvast inspiratie opdoen op onze referentie pagina. Kom vrijblijvend in contact met onze professionals door links het contactformulier in te vullen.

Advies? wij helpen u graag

Neem contact met ons op voor meer informatie.

 
 
Bevestig dat u geen script bent door de karakters in het plaatje in te voeren.
 • Altijd een sauna die bij u past

  Sauna bouwen op maat

  De sterkste kracht van VSB Wellness. Luisteren naar de individuele wensen, dan overleggen met onze technische mensen en andere betrokkenen, het passen en meten, berekeningen maken en tekeningen uitwerken. Ondersteund door de beste technische voorzieningen, zoals onze eigen CNC gestuurde machines. Met oog voor detail, smaak, interieur, comfort, budget en tijdpad. Functionaliteit in de hoofdrol. Totdat uiteindelijk onze installateurs en houtbewerkers aan de slag mogen met de sauna bouwen.

 • Goed voor lichaam en geest

  Gezondheid

  De sauna is gezond voor uw lichaam en geest. Maar waarom eigenlijk? Voor welke klachten is de sauna bij uitstek een gezond middel? En bij welke juist niet? Een saunagang levert rust en ontspanning op. Er zijn veel verschillende soorten sauna’s, zoals de Finse sauna, de infraroodcabine met korte golf en de infrarood sauna met lange golf.

 • Thuis in wellness

  Sauna op maat

  Misschien ligt hier de sterkste kracht van VSB Wellness. Luisteren naar de individuele wensen, dan overleggen met onze technische mensen en andere betrokkenen, het passen en meten, berekeningen maken en tekeningen uitwerken. Ondersteund door de beste technische voorzieningen, zoals onze eigen CNC gestuurde machines. Met oog voor detail, smaak, interieur, comfort, budget en tijdpad. Functionaliteit in de hoofdrol. Totdat uiteindelijk onze installateurs en houtbewerkers aan de slag mogen.

 • Niet van echt te onderscheiden

  3D Visuals

  Door de vele mogelijkheden in materialen, stijlen en uitvoeringen is het soms lastig het volledige plaatje voor te stellen. Daar hebben wij de perfecte oplossing voor. Onze eigen 3D tekenaar maakt voor u een levensechte kijk in uw toekomstige realisatie. Ons project en uw wellness, zoals het kan worden.

 • Dé trend

  Design Sauna bouwen

  Op het gebied van sauna’s is het de tendens om steeds meer sauna’s af te werken met een design in de nieuwste trend met de mooiste materialen. VSB Wellness is in dit segment trendsetter.

 • Aanwinst in uw tuin

  Buiten sauna

  Wat is er fijner dan om door uw eigen tuin naar uw buitensauna te lopen? En af te koelen op uw eigen privé terras? Misschien heeft u iets meer ruimte in uw tuin, zodat u ook een buitendouche kunt plaatsen. Toppunt van genieten..wij helpen u graag om uw droom te verwezenlijken.

 • Feit of Fabel

  Afvallen in de sauna?

  Helaas! U verliest wel vocht, maar dat is tijdelijk. Dus gaat u zichzelf net na de saunagang wegen kan het wel wat schelen, maar laat u zich niets wijsmaken. Wel voert u veel afvalstoffen af dankzij de sauna.

 • Van handdoek tot saunalepel

  Sauna accessoires

  Als totaalaanbieder levert VSB Wellness sauna onderdelen, sauna accessoires & toebehoren die uw wellness ruimte compleet maken. Of het nu gaat om sauna-emmers, houtonderdelen, een losse hoofdsteun voor in uw sauna of een complete buitendouche, VSB Wellness kan u van dienst zijn.

 • Sauna bouwen op maat waar u maar wilt

  Internationaal

  VSB Wellness levert cabines in Nederland, België en zelfs ver buiten de landsgrenzen. Neem contact op met onze Wellness-adviseurs om de mogelijkheden te bespreken.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief.

Naar boven