• Gun uzelf de luxe die u verdient

Een vraag? bel of mail ons! 013 504 7000

Aquavia luxe whirlpool bad

Aquavia is de grootste fabrikant van spa´s en massagebaden van Europa, met 30 jaar ervaring. Aquavia zet in op gecentraliseerde productie in onze enige fabriek in de buurt van Barcelona, waaruit elk jaar duizenden spa´s en massagebaden op de meest veeleisende markten over de hele wereld komen. Totale kwaliteit, uiterst modern design en innovatie in dienst van de gebruiker maken het verschil van onze exclusieve producten.

In ons assortiment voeren wij luxe whirlpool baden die zorgvuldig met de hand vervaardigd zijn met behulp van hoogwaardige componenten. Deze luxe whirlpool baden van Aquavia zijn leverbaar met de nieuwste functies en innovaties. 

Perfecte gebruikerservaring met Aquavia

De spa’s van Aquavia, die uitsluitend in en vanuit Barcelona worden ontworpen, geproduceerd en gedistribueerd zijn toonaangevend voor wat betreft kwaliteit, functies en technische expertise.
Zij controleren alles tot op de kleinste details: een modern design, nauwkeurig geselecteerde materialen, efficiëntie en ergonomie, onnavolgbare afwerkingen en een kwaliteitscontrole in alle processen. Dit alles dient ertoe om van onze massagebaden het product met de beste kwaliteit en de beste prestaties te maken: het meest exclusieve product binnen het marktsegment.

Deze whirlpoolbaden zijn voorzien van de nieuwste en meest geavanceerde technologie die geheel in dienst staat van de personen die ze gaan gebruiken. De gebruiker staat centraal bij inspanningen en de kwaliteit van het design is gebaseerd op het verbeteren van wat zichtbaar is en dat wat alleen voelbaar is. Dit, in combinatie met de maximale productieve efficiëntie op basis van LEAN-processen, maakt het tot het meest concurrerende bedrijf met een meerwaarde binnen de markt van hydromassages.

 

Download brochure

Bevestig dat u geen script bent door de karakters in het plaatje in te voeren.

 • Diverse modellen en oplossingen

  Altijd een Aquavia whirlpool bad die bij u past

  VSB Wellness levert diverse modellen whirlpool baden met de meest uiteenlopende specificaties, geeft advies en komt met whirlpool bad oplossingen die volledig zijn afgestemd op úw vraag.

 • Compleet naar wens

  Ontwerp op maat

  VSB Wellness is productontwikkelaar van inbouw spa's op maat en biedt u, met maatwerk en standaardoplossingen, een enorme keuze in opbouw- en inbouwmodellen. Wij denken met u mee en verzorgen het gehele traject van advies tot plaatsing van het whirlpool bad.

 • Aangeraden door doctoren

  Verlichting van Spierziekten

  Hydrotherapie wordt door veel doctoren aangeraden als behandeling bij (chronische) ziekten als artritis en reuma. 10-15 minuten per dag in een whirlpool bad met een watertemperatuur tussen de 36 en 40 graden verminderen klachten aanzienlijk.

 • Pure verwennerij

  Ontspanning gewoon thuis

  Met een Aquavia whirlpool bad haalt u pure verwennerij  in huis. Niet alleen voor wat betreft de vele plezierige uurtjes die u erin zult doorbrengen, maar zeker ook vanwege de positieve effecten.

 • Heerlijk na het sporten

  Pure ontspanning

  U zult merken dat een regelmatig bezoek aan het whirlpool bad u zowel fysiek als mentaal ontspant. Zeker wanneer u de instelling heeft gevonden die uw het meest prettig vindt. Laat u zich door onze adviseurs uitgebreid informeren betreffende de verschillende modellen en mogelijkheden.

 • Whirlpools voor iedere prijsklasse

  De echte 'Jacuzzi'

  Een Jacuzzi is naast een merknaam inmiddels ook een verzamelterm geworden voor whirlpools van alle prijsklasse. Naast Aquavia baden levert VSB Wellness ook de echte "Jacuzzi".

 • Totaalleverancier spabaden

  Ook voor onderhoud en service

  Het is aan te bevelen om de Aquavia om de paar jaar van onderhoud te voorzien. Net als bijvoorbeeld een auto bevat het bad onderdelen die door gebruik kunnen slijten. Door een regulier onderhoud kunnen grote kosten worden voorkomen.

 • Meer dan 35 jaar ervaring

  Brede range whirlpool baden

  Met meer dan 35 jaar ervaring in de wellness branche kunnen we u een zeer breed scala aan whirlpool baden aanbieden. Bij VSB Wellness kunt u niet alleen de afmetingen en de vorm van uw whirlpool kiezen, maar ook het materiaal van de omkasting en de kleur van de schelp.

 • Proefzitten & Korting

  Showroommodel kopen?

  We hebben altijd verschillende spa`s in onze showroom te Diessen (NL) staan. Hierop kunnen wij u een gereduceerde prijs aanbieden. Daarnaast kunt u komen proefzitten zodat u precies het juiste model voor uw lichaam en wensen kiest.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief.

Naar boven