Een vraag? bel of mail ons! 013 504 7000
26 oktober 2018

Badkamermeubels op maat


VSB Wellness staat bekend als dé specialist in maatwerk wellness projecten, met onder andere sauna’s, whirlpools  en stoombaden. Maar wat u wellicht niet weet, maar wat VSB Wellness ook levert zijn maatwerk-interieuroplossingen zoals badkamersmeubels op maat.

Het maakt niet uit of het gaat om wellnessruimten voor professioneel of particulier gebruik, VSB levert interieuroplossingen geheel volgens uw wensen. Is het tijd om uw gehele badkamer te renoveren of zijn er een paar meubels aan vervanging toe, dan zijn op maat gemaakte meubels van VSB perfect voor u. Maar waarom zou u kiezen voor badkamermeubels op maat?

Badkamermeubels geheel naar uw wens

Doordat u de badkamermeubels op maat laat maken kunt u de meubels geheel naar uw wens laten ontwerpen. Het zijn niet alleen de meubels opzich want ook het interieur kunt u geheel naar uw wensen inrichten. Een voordeel van het op maat laten maken van uw meubels is dat u zelf kunt kiezen welke vorm bad of douche u wilt en dat u kunt kiezen tussen de materialen die u wilt. Hierdoor kunt u de best mogelijke materialen kiezen, terwijl wanneer u uit een catalogus moet kiezen deze meubels vaak een vaste samenstelling hebben. Hierdoor kunt u altijd de best mogelijke meubels hebben, precies in het formaat en vorm die u wilt. 

VSB Wellness denkt met u mee

Badkamermeubels op maat laten maken is natuurlijk niet iets wat u zomaar beslist. U wilt natuurlijk wel dat de meubels perfect passen binnen uw wensen, en daarvoor heeft u het juiste bedrijf nodig dat uw wensen in vervulling kan laten komen. Bij VSB Wellness denken wij mee in uw belang, wij zullen samen met u bedenken hoe wij uw idee het beste kunnen transformeren naar een haalbaar concept. Het maakt niet uit wat uw wensen zijn of wat uw budget is, wij doen er alles aan om de badkamermeubels precies te maken zoals u in gedachte heeft. Want uiteindelijk wilt u natuurlijk dat uw badkamer perfect is. Tenslotte bent u al snel één uur tot anderhalf uur per dag in de badkamer bezig.

Heeft u vragen over het op maat laten maken van badkamermeubels of wellicht over het inrichten van uw interieur, neem dan vrijblijvend contact met ons op en wij helpen u graag verder. U bent natuurlijk ook welkom in onze winkel waar onze specialisten klaar staan om u te helpen.

VSB is dé specialist in het persoonlijk om maat maken van uw badkamerinterieur! Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor de mooiste sauna's, whirlpool bad en stoombaden !

Vul onderstaand formulier in voor de Coast Spas 2020 brochure

Brochure Coast Spa

DOWNLOAD DE COAST SPA 2022 BROCHURE

Vul onderstaand formulier in & lees alles over de luxe whirlpool baden van Coast Spas in de nieuwste brochure!

Terug

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief.

Naar boven