Jacuzzi

Jacuzzi

Een jacuzzi is naast een merknaam ook een verzamelterm geworden voor whirlpools van alle prijsklassen. Naast Coast Spas luxe whirlpool baden levert VSB Wellness ook de echte jacuzzi. Jacuzzi is van oorsprong het eerste merk dat met losstaande bubbelbaden op de markt kwam. Hierdoor is de merknaam inmiddels verbasterd tot productnaam.

VSB Wellness levert jacuzzi baden in drie exclusieve lijnen, de Italiaanse, Premium en professionele lijn. Voor ieder type gebruik of wens heeft jacuzzi een oplossing met een exclusieve uitstraling voorzien van de nieuwste technologie. Jacuzzi wordt veel gebruikt in hotels, wellnesscentra, sportcentra en openbare zwembaden, maar ook steeds vaker door particulieren. 

Jacuzzi in de tuin

Een jacuzzi in de tuin is de perfecte manier om heerlijk te ontspannen na een lange werkdag of wanneer u in het weekend even een paar uurtjes wilt relaxen. Lekker onderuit liggen en genieten van het warme water dat door middel van jets heerlijk tegen uw lichaam komt. Met een lekker drankje erbij is dit een perfecte manier van quality time voor u alleen of met meerdere personen.

Voordelen van een jacuzzi

Leeft bij u de gedachte om een jacuzzi aan te schaffen? Dan geven we u graag wat extra informatie hierover. De jacuzzi wordt regelmatig in de tuin geplaatst, maar natuurlijk kan deze ook binnen geplaatst worden. Maar waarom zou u een jacuzzi aanschaffen? Een jacuzzi:

-          Is het hele jaar door heerlijk en ontspannend, ook ’s winters
-          Werkt stress verminderd
-          Bestrijdt spier- en gewrichtspijn
-          Verbetert de bloedcirculatie
-          Bevordert de slaap
-          Is bij VSB Wellness zeer betaalbaar

Het voordeel van een jacuzzi ten opzichte van een zwembad is dat een jacuzzi veel minder onderhoud nodig heeft en het gehele jaar door te gebruiken is. Ook in de winter is het puur genieten. Onze luxe jacuzzi’s zijn van alle gemakken voorzien en uitgebreid met veel opties zodat u deze helemaal naar wens kunt instellen.

Wilt u meer informatie over onze jacuzzi’s? Bekijk ons aanbod en laat u verrassen door de vele mogelijkheden. VSB Wellness is productontwikkelaar van inbouw jacuzzi’s en staat garant voor kwaliteit vakwerk op maat. Naast de levering monteren wij de jacuzzi ook en geven we u tips hoe u deze het beste kunt onderhouden en gebruiken om er optimaal van te genieten.

Advies? wij helpen u graag

Neem contact met ons op voor meer informatie.

 
 
Bevestig dat u geen script bent door de karakters in het plaatje in te voeren.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief.

Naar boven