Zwemspa Collectie

Zwemspa Collectie

Gewoon blijven zwemmen. De Coast Spas whirlpool bad Swimspa-collectie biedt plezier, fitness en hydrotherapie. Kies het model en de serie die bij uw levensstijl past. Verkrijgbaar in verschillende maten, configuraties en met 's werelds enige infinity edge-zwemspa. Deze collectie heeft een model voor iedereen. De meeste modellen hebben afneembare roeispanen, oefenbanden en krachtige jetstreams om tegen in te zwemmen. Zwem om uithoudingsvermogen op te bouwen, oefen om uw mobiliteit te behouden of train om spieren op te bouwen. 

Bekijk hieronder de video van het Coast Spas whirlpool Swim collection

Vul onderstaand formulier in voor de Coast Spa 2020 brochure

Download brochure

Vul onderstaand formulier in om toegang te krijgen tot onze Coast Spa 2020 brochure

 

Wat is een zwemspa?

Een zwemspa is, zoals de naam al doet vermoeden, een combinatie tussen een spa én zwembad. De jetstreams zorgen voor weerstand waardoor u, indien gewenst, de zwemspa kunt inzetten voor een stevige workout waarbij u tegen de stroming inzwemt. In plaats van steeds op en neer zwemmen zoals bij een regulier zwembad, kunt u bij een zwemspa de tegenstroom zo instellen zodat u blijft zwemmen op uw plaats, en niet op het einde van de zwemspa stuit. Ook voor relaxen biedt een zwemspa een geweldige uitkomst; veel zwemspa’s hebben een zitgedeelte met plek voor meerdere personen. Het spagedeelte van zwemspa’s kunt u dan ook benutten voor een ontspannend genietmoment in verwarmd water dat bubbelt. Coast Spas kenmerken zich bovendien met krachtige massagestralen. Badderen in warm water kan vele gezondheidsvoordelen met zich meebrengen, waaronder stressvermindering, verlichting van spierpijn en gewrichtspijn en een verbeterde bloedcirculatie. Gaat u een zwemspa kopen, dan heeft u de mogelijkheid om een specifiek model Coast Spa en bepaalde configuraties uit te kiezen. Een zwemspa in tuin plaatsen is dus een goed idee wanneer u uzelf en familie en vrienden een luxueuze mogelijkheid wil geven voor bewegen én ontspanning zonder daarvoor genoodzaakt te zijn om veel ruimte in de tuin op te offeren of hiervoor losse wellness faciliteiten te laten installeren.   

Hoe zwemspa inbouwen?

Een zwemspa inbouwen of een zwemspa ingraven behoren tot de opties wanneer u bijvoorbeeld voor een zwemspa in tuin kiest. Laat ons een zwemspa inbouwen zodat deze mooi geïntegreerd kan worden in uw tuin. Bovendien geven we u bij VSB Wellness met de Swimspa-collectie de mogelijkheid om voor een bijzondere, luxe ‘infinity edge-zwemspa’ te kiezen. Bij een zwemspa als deze stroomt het water over de rand aan een zijde van de zwemspa, waardoor u hier niet tegen de rand van de zwemspa aankijkt. Deze zwemspa kunt u zo plaatsen dat de water- en horizonlijn in elkaar over lijken te vloeien. Plaats de infinity edge-zwemspa daarom op een strategische plek in uw tuin, of laat een zwemspa inbouwen in bijvoorbeeld uw tuinverhoging om daarmee de ultieme wellness ervaring met een zwemspa in tuin te creëren. Hoe een zwemspa inbouwen in uw tuin kan worden aangepakt, ontdekt u door hiernaar bij ons vrijblijvend te informeren.

Zwemspa 4 meter of zwemspa groot; de keuze is aan u

Veel zwemspa’s hebben een lengte van 4 meter of groter. Echter, een zwemspa kopen bij VSB Wellness houdt in dat u keuze houdt uit zwemspa’s uit verschillende series en modellen, met verschillende afmetingen en configuraties. Bent u specifiek op zoek naar een zwemspa groot of kleiner van afmeting? Vraag ons naar de mogelijkheden.

Zwemspa kopen voor jarenlang plezier

Twijfelt u tussen de aanschaf van een (klein) zwembad of een spa?  Een zwemspa kopen kan de ideale oplossing zijn. Zo heeft u minder ruimte nodig om toch kunnen zwemmen; voltooi een zware training of zwem op het gemak dankzij de tegenstroom die naar wens ingesteld kan worden. Bent u aan het terugkomen van een blessure? Dan kunt u met een zwemspa kopen over een nieuw trainingsonderdeel komen te beschikken waarmee u kunt werken aan uw herstel. Een zwemspa inbouwen kan u verder vele ontspanningsmomenten opleveren, als u regelmatig even plaatsneemt in het warme water van de zwemspa en daarbij gebruikmaakt van de massagestralen. Gaat u verhuizen? Een zwemspa kopen brengt als voordeel mee dat u deze bij een verhuizing eventueel nog kan meeverhuizen. Zo blijft een zwemspa kopen een investering waar u nog vele jaren plezier van kunt hebben. Meer informatie over de Swim Collection van Coast Spa, vindt u in de brochure van Coast Spa 2020 hieronder. Ook kunt u hieronder vrijblijvend contact met ons opnemen indien u graag advies ontvangt over een zwemspa kopen of als we mee kunnen denken over hoe we een zwemspa ingebouwd bij u in de tuin kunnen realiseren. Zo wordt een zwemspa kopen een echte luxe ervaring, van aanschaf tot gebruik.

Advies? wij helpen u graag

Neem contact met ons op voor meer informatie.

 
 
  • Een whirlpool bad waarin u kunt zwemmen

    Het whirlpool bad van Coast Spas dat is ontworpen om in te zwemmen. 

  • Een bad om in te sporten

    Stel het Coast Spas whirlpool bad geheel naar wens samen en geniet van jarenlang zwemplezier.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief.

Naar boven