Infrarood accessoires

Infrarood accessoires

Infrarood accessoires

Als totaalaanbieder levert VSB Wellness infrarood onderdelen, sauna accessoires & toebehoren die uw wellness ruimte compleet maken. Of het nu gaat om sauna-emmers, houtonderdelen, een losse hoofdsteun voor in uw sauna of een complete buitendouche, VSB Wellness kan u van dienst zijn.

Onze webshop webshop.vsbwellness.nl geeft een goed overzicht van alle accessoires. 

Naast geuren, oliën en onderhoudsmiddelen is VSB Wellness hét aanspreekpunt voor onder meer badjassen, handdoeken en sfeerproducten. U hebt de keus uit een breed assortiment functionele accessoires en sfeermakers.

Snelmenu

Breed assortiment

VSB Wellness levert een breed assortiment aan geuren, oliën en onderhoudsmiddelen. Zo zijn er opgietconcentraten voor sauna’s, aromatherapie voor bijvoorbeeld infraroodcabines en er is stoombadmelk voor stoom-douchecabines. Verder zijn er ook geuren voor whirlpools die onderdeel uitmaken van het assortiment en bodycareproducten zoals scrubzout en massageolie.

Onderhoudsmiddelen

Onderhoud is een must in wellness-land. Daarom vindt u bij uw VSB-adviseur onderhoudsmiddelen zoals: sanitair reinigers, ontkalker en desinfecterende reinigers. Verder hebben wij ook RVS-reinigers voor bijvoorbeeld sauna ovens.

Alivida®

De producten van VSB Wellness zijn van een uitstekende kwaliteit; daarbij zijn de meeste geuren vervaardigd op basis van natuurlijke etherische oliën. VSB Wellness levert veel van zijn producten onder het geregistreerde merk Alivida®. VSB Wellness ontwerpt en produceert wellnessproducten voor een grote groep bekende namen in de wellnesswereld zoals thermen, sportscholen, bekende vakantieparken en niet te vergeten voor de eigen dealers. Het is voor ons een uitdaging producten geheel naar wens van een klant te vervaardigen. VSB Wellness werkt dan ook samen met gevestigde leveranciers binnen de geur- en cosmeticabranche

Sauna aroma opgietconcentraat:

Sauna aroma op basis van natuurlijke etherische olie is fris en verkwikkend. Sauna aroma geeft een langdurig aangename geur in uw sauna en moet altijd met schoon water verdund op de stenen worden gegoten. De hoeveelheid is afhankelijk van de grootte van de sauna en de warmtestroom in de cabine.

Scrubzout:

Na een saunagang of douche uw gehele lichaam krachtig met scrubzout inwrijven. Laat het scrubzout kort inwerken. Hierna spoelt u het lichaam geheel af en droogt u de huid. Het verfrist de huid en ontspant het gehele lichaam. Uw huid voelt zacht aan. Desgewenst kunt u zich hierna met een lotion insmeren.

Massageolie:

Massageolie verzorgt, beschermt en voedt de huid. Het maakt de huid zachter en soepeler, ideaal na een saunabad. Het stimuleert lichaam en geest en geeft na het gebruik een energiek gevoel. Geschikt voor alle huidtypen.

Aromatherapie:

Aromatherapie met natuurlijke etherische olie, werkt direct op de luchtwegen. Zeer geschikt voor het gebruik in infraroodcabines, sauna’s, badkamers, fitnessruimten, kantoren, slaapkamers, zonnestudio’s, toiletten, etc.

Door het inademen van de geur kan deze bepaalde therapeutische eigenschappen hebben voor het lichaam.

Badolie:

Alivida badolie is vooral heel geschikt als je een droge huid hebt. De olie maakt de huid zacht en soepel. Wrijf voor een extra zacht resultaat je huid na het bad in met een body lotion

Whirlpoolgeuren:

Alivida whirlpoolgeuren zijn speciaal ontwikkeld voor gebruik in whirlpools en massagebaden. In een whirlpool of massagebad is de opname van etherische oliën het meest effectief door opname via de huid en door inademing. Alivida whirlpoolgeuren zijn samengesteld uit zorgvuldig geselecteerde kruiden en oliën.

Stoombadmelk:

Deze stoombadmelk, op basis van natuurlijke etherische oliën zorgt voor een bijzonder frisse en aangename geur tijdens het stoombad.

Advies? wij helpen u graag

Neem contact met ons op voor meer informatie.

 
 
Bevestig dat u geen script bent door de karakters in het plaatje in te voeren.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief.

Naar boven