Onderhoud aan uw infrarood?

Onderhoud aan uw infrarood?

Onderhoud

De sauna of infraroodcabine dient regelmatig te worden gereinigd. Vermijd agressieve schoonmaakmiddelen. Voor het reinigen van de cabines draagt VSB Wellness speciale reinigingsmiddelen (Alivida reiniger, paraffine olie en desinfecteer) in het assortiment.

Onderhoudsmiddelen

Onderhoud is een gezonde must in wellness-land. Daarom vindt u bij uw VSB-adviseur onderhoudsmiddelen zoals: sanitairreinigers, ontkalkers en desinfecterende reinigers, maar ook RVS-reinigers voor bijvoorbeeld sauna ovens.

Finishing touch: fijne accessoires voor uw comfort

Naast geuren, oliën en onderhoudsmiddelen is uw VSB Wellness hét aanspreekpunt voor onder meer badjassen, handdoeken en sfeerproducten. U hebt de keus uit een breed assortiment functionele accessoires en sfeermakers.

Alivida®

De producten van VSB Sauna zijn van een uitstekende kwaliteit; daarbij zijn de meeste geuren vervaardigd op basis van natuurlijke etherische oliën. VSB Wellness levert veel van zijn producten onder het geregistreerde merk Alivida® VSB Wellness ontwerpt en produceert wellnessproducten voor een grote groep bekende namen in de wellnesswereld zoals thermen, sportscholen, bekende vakantieparken en niet te vergeten voor de eigen dealers. Het is voor ons een uitdaging producten geheel naar wens van een klant te vervaardigen. VSB Wellness werkt dan ook samen met gevestigde leveranciers binnen de geur- en cosmeticabranche

Totaalaanbod

Naast onderhoudsproducten en toebehoren produceert VSB Wellness traditionele sauna's, infraroodcabines, stoombaden, zwembaden, en levert het whirlpools/spa baden voor buiten in de tuin. Ook bieden we materialen voor zelfbouw en complete zelfbouwpakketten aan.

Vragen? wij helpen u graag

Neem contact met ons op voor meer informatie.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief.

Naar boven