Sunshower

Sunshower

Zonlicht is belangrijk voor uw gezondheid, mits goed gedoseerd. Sunshower zorgt daarvoor. Met een juiste, lage, dosis UV-licht wordt het lichaam gestimuleerd om de zo belangrijke vitamine D aan te maken. Het resultaat? U voelt zich energieker en heeft een gezonde kleur. Het warme infraroodlicht ontspant, stimuleert de bloedsomloop en verlicht pijn. De Sunshower is speciaal ontworpen voor gebruik in natte ruimtes. U doucht en sunshowert tegelijkertijd.

Waarom Sunshower?

Infrarood licht ontspant, stimuleert de bloedsomloop en verlicht pijn. Sunshower geeft een veilige, gezonde dosis UV-licht. UV-licht stimuleert de aanmaak van vitamine D en geeft u meer energie en een gezonde kleur. U gebruikt Sunshower terwijl u doucht. Zonlicht heeft een wetenschappelijk bewezen heilzame werking op het lichaam. Met Sunshower haalt u het goede van de zon op een verantwoorde manier naar uw badkamer. Een dagelijkse lage dosis UV-licht is belangrijk voor een goede gezondheid. UV-licht stimuleert de aanmaak van vitamine D en bereidt uw huid voor op de zomerzon. Infrarood werkt ontspannend en pijnverlichtend. Sunshower maakt gebruik van lampen die een lage, verantwoorde en veilige hoeveelheid UV afgeven.

 

Een verdubbeling aan vitamine D

Vitamine D is de enige vitamine die het lichaam zelf produceert. Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat regelmatige blootstelling aan een lage dosis UV-licht het vitamine D-niveau op peil houdt. Het speelt een belangrijke rol in uw immuunsysteem en zorgt ervoor dat u gezond en energiek blijft. Verder is deze vitamine onderdeel van de calciumhouding en zorgt voor sterke botten. Daarnaast werkt het preventief tegen verschillende vormen van kanker. Regelmatig gebruik van de Sunshower in de wintermaanden verdubbelt het vitamine D-gehalte en houdt het op een gezond, zomers niveau.

Een verantwoorde dosis UV-licht

De Sunshower geeft een lage, verantwoorde dosis UV-licht. Door de Sunshower dagelijks te gebruiken went uw huid geleidelijk aan het zonlicht en zal de huid op een natuurlijke, verantwoorde wijze pigment aanmaken. Het hele jaar door heeft u een gezond kleurtje en in de zomer kunt u beter tegen de zomerzon. De ingebouwde timer heeft een maximale bruiningstijd van tien minuten.

Ontspannend en pijnverlichtend

Infrarood licht werkt ontspannend en pijnverlichtend. Sunshower werkt met kortegolf infraroodstraling. Dit warme licht dringt tot diep in de huid door en zorgt voor een directe, aangename warmte waardoor de bloedvaten verwijden en schadelijke stoffen sneller worden afgevoerd. Zo worden stijve spieren en gewrichten soepeler en wordt pijn verlicht. Vooral personen met rug-, nek- en reumatische klachten gebruiken dit therapeutische licht. Infrarood licht is echter ook geschikt voor sporters en voor mensen die zich willen ontspannen.

Ook technisch veilig

Ook in technisch opzicht is de Sunshower veilig. De Sunshower is speciaal ontwikkeld voor gebruik onder de douche en voldoet aan strikte Europese richtlijnen. Zo heeft de Sunshower het TÜV-keurmerk en het CE-keurmerk.

Producten

Er zijn op dit moment 7 verschillende uitvoeringen van de Sunshower. Om te weten welk type geschikt is voor u dient u voornamelijk te kijken naar het doel dat u beoogt. Als u vooral geïnteresseerd bent in het weldadige effect van infrarood, dan adviseren wij de Solo, Duo, Pure of de Pure XL. Wilt u liever de voordelen van infrarood én ultraviolet, dan is de Deluxe is zeer geschikte optie. 

Advies? wij helpen u graag

Neem contact met ons op voor meer informatie.

 
 

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief.

Naar boven