Infrarood sunshower

Infrarood sunshower

Infrarood sunshower kopen

Mits goed gedoseerd is zonlicht belangrijk voor uw gezondheid en een sunshower kan daarvoor zorgen. Met een lage en juiste dosis Uv-licht wordt het lichaam gestimuleerd om de belangrijke vitamine D aan te maken. Het resultaat? U voelt zich zowel energieker als dat u een gezonde kleur krijgt. Andere voordelen van het infraroodlicht zijn dat het ontspant, de bloedsomloop stimuleert en pijn verlicht. De sunshower is speciaal ontworpen voor gebruik in natte ruimte waardoor u gebruikt maakt van de sunshower terwijl u doucht. 

Infrarood Sunshower snelmenu

Waarom kiezen voor een infrarood sunshower?

De sunshower is afgesteld dat u een gezonde en veilige dosis Uv-licht ontvangt. Normaalgesproken ontvangt u alleen van de zon Uv-licht en het is wetenschappelijk bewezen dat dat een heilzame werking heeft op uw lichaam. Met een sunshower haalt u het goede van de zon op een verantwoordelijke manier in uw badkamer. Dit is zeker nodig in donkere periode zoals in de winter of in herfst waar uw weinig zonlicht ontvangt. U maakt in die periode weinig vitamine D aan en dat is slecht voor uw huid. Met een sunshower van VSB Wellness ontvangt u een gezonde dosis Uv-licht en bereidt u uw huid voor op de zomerzon. Naast dat het goed is voor uw huid zorgt het ook voor een ontspannend gevoel en is het pijn verlichtend.

Een verdubbeling aan vitamine D

Vitamine D is de enige vitamine die het lichaam zelf produceert. Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat regelmatige blootstelling aan een lage dosis Uv-licht het vitamine D-niveau op peil houdt. Deze vitamine speelt een belangrijke rol in uw immuunsysteem en zorgt er niet alleen voor dat gezond en energiek blijft, maar ook dat uw calciumhouding goed blijft waardoor u sterke botten krijgt. Het laatste voordeel is dat het preventief werkt tegen verschillende vormen van kanker. Het positieve effect van een sunshower in de wintermaanden gebruiken is dat het aantal vitamine D verdubbelt wordt. Dankzij de sunshower kunt u ervoor zorgen dat het aantal vitamine D in uw lichaam zowel in de zomer als in de winter gelijk blijft.

Wat is de dosis Uv-licht?

Op het moment dat u de sunshower dagelijks gebruikt went uw huid geleidelijk aan het zonlicht en gaat uw huid op een natuurlijke, verantwoorde wijze pigment aanmaken. Dankzij de sunshower heeft u het gehele jaar door een gezond kleurtje en in de zomer kunt u beter tegen de zomerzon. Om ervoor dat te zorgen dat u een verantwoorde dosis Uv-licht ontvangt, heeft de ingebouwde timer een tijd van tien minuten aan waarin uw bruin kunt worden.

Is de infrarood sunshower onstpannend en pijn verlichtend?

Doordat de sunshower werkt met korte golf infraroodstraling heeft het een ontspannend en pijn verlichtend effect op u. Dit warme licht dringt tot diep in de huid door en zorgt voor een directe, aangename warmte waardoor de bloedvaten verwijden en schadelijke stoffen sneller worden afgevoerd. Zo worden stijve spieren en gewrichten soepeler en wordt pijn verlicht. Vooral personen met rug-, nek- en reumatische klachten gebruiken dit therapeutische licht. Tevens is het infrarode licht ook geschikt voor sporters en voor mensen die zich willen ontspannen.  

Ook technisch veilig

Ook in technisch opzicht is de Sunshower veilig. De Sunshower is speciaal ontwikkeld voor gebruik onder de douche en voldoet aan strikte Europese richtlijnen. Zo heeft de Sunshower het TÜV-keurmerk en het CE-keurmerk.

Welke verschillende infrarood sunshowers zijn er?

Er zijn op dit moment zeven verschillende uitvoeringen van de Sunshower. Om te weten welk type geschikt is voor u dient u voornamelijk te kijken naar het doel dat u beoogt. Als u vooral geïnteresseerd bent in het weldadige effect van infrarood, dan adviseren wij de Solo, Duo, Pure of de Pure XL. Wilt u liever de voordelen van infrarood én ultraviolet, dan is de Deluxe is zeer geschikte optie. Heeft u vragen over de sunshower of welk type het beste past bij uw wensen? Neem dan contact met onze medewerkers.

Advies? wij helpen u graag

Neem contact met ons op voor meer informatie.

 
 
Bevestig dat u geen script bent door de karakters in het plaatje in te voeren.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief.

Naar boven