Zelf uw infrarood bouwen?

Zelf uw infrarood bouwen?

Bent u handig en bouwt u de infrarood zelf?

VSB Wellness levert alle mogelijke materialen die u nodig heeft bij de bouw van een infrarood en adviseert u graag hierbij. VSB Zelfbouw sauna's zijn van hoge kwaliteit, die jaren mee gaan heel anders dan de standaard bouwpakketten bij de bouwmarkt!

Sommige situaties staan zelfbouw niet toe.  VSB biedt de mogelijkheid om op locatie een infraroodcabine compleet in de beschikbare ruimte in te bouwen. Vertel ons uw wensen en wij gaan voor u aan de slag. VSB Wellness produceert sauna's voor iedere wens en ieder budget. Vertel ons uw voorwaarden en wij gaan er voor u mee aan de slag.

Totaalaanbod

Naast het leveren van materialen voor zelfbouw produceert VSB Wellness traditionele sauna'sinfraroodcabines, stoombadenzwembaden, en levert het whirlpools/spa baden voor buiten in de tuin. Van één cabine tot complete totaal projecten. Voor particulier of professioneel. Om het assortiment compleet te maken biedt VSB daarnaast een breed assortiment aan geuren, oliën en onderhoudsmiddelen voor sauna, infrarood, whirlpool, stoombad en zwembad.

Vragen? wij helpen u graag

Neem contact met ons op voor meer informatie.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief.

Naar boven