• Eigentijdse oplossingen

  • Eelctronische lockersloten

  • Gewaarborgde veiligheid

Een vraag? bel of mail ons! 013 504 7000

Lockers

Of u nu op zoek bent naar één enkele lockerkast of naar een complete inrichting, bij VSB Wellness bent u aan het juiste adres. Ook voor grotere projecten kunt u bij ons terecht en denken wij graag met u mee. VSB Wellness levert eigentijdse oplossingen op het gebied van lockerkasten die telkens opnieuw voldoen aan de nieuwste eisen op het gebied van functionaliteit, kwaliteit en design.

VECOS

VSB Wellness maakt gebruik van de electronische locker slot systemen van VECOS om de persoonlijke eigendommen van u of uw klanten veilig te kunnen waarborgen. Met het elektronische locker slot systeem van VECOS kunnen gebruikers de lockerkast openen met een kaart (o.a. mifare), pas, smartcard of pincode. Elk vak krijgt bij VECOS een elektronisch locker slot. Via de management software kunnen alle toegangsrechten voor de lockersloten worden geregeld.

Totaalaanbod

Naast de vervaardiging van interieur produceert VSB Wellness traditionele sauna's, infraroodcabines, zwembaden, stoombaden en levert het whirlpools/spa baden voor buiten in de tuin. Om het assortiment compleet te maken biedt VSB daarnaast een breed assortiment aan toebehoren, geuren, oliën en onderhoudsmiddelen voor zwembad, sauna, infrarood, whirlpool en stoombad. VSB Wellness produceert stoombaden voor iedere wens en ieder budget. Vertel ons uw voorwaarden en wij gaan er voor u mee aan de slag.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief.

Naar boven