Een vraag? bel of mail ons! 013 504 7000
14 november 2018

Maatwerk interieur


Wilt u uw interieur aanpassen of misschien wel geheel veranderen? Dan streeft u natuurlijk naar kwaliteit die bij uw (woon)stijl past. 

Een groot voordeel van maatwerk interieur is dat alles ontworpen en gemaakt wordt naar uw wensen en ideeën. Hierdoor krijgt uw interieur de unieke sfeer en uitstraling die u zoekt. Bij VSB kunt u terecht voor uw interieuroplossingen op maat. Het maakt niet uit of het gaat om een gehele wellnessruimte of een badkamer met enkel een bad en bijpassende badkamermeubels. Zelfs wanneer het gaat om kantoorruimtes biedt VSB interieuroplossingen aan.

Wellness interieur

Wanneer u een wellnessruimte of een badkamer gaat inrichten, is het wel belangrijk dat alle onderdelen van hoge kwaliteit zijn, maar ook dat alles binnen één concept past. Zeker wanneer het aankomt op professionele wellnessruimtes, moet het wel één vaste stijl hebben. Door voor maatwerk interieur te kiezen bent u verzekerd van professionele inrichting, van kwaliteit meubels tot aan een eventuele sauna of stoombad geheel naar wens. Maar maatwerk interieur zorgt er ook voor dat alles binnen uw huis- en woonstijl past en dat uw wensen en ideeën werkelijkheid worden.

Kantoorruimtes

Wilt u uw kantoor of winkel inrichten zodat die precies bij de huisstijl van uw bedrijf past? Dan is het ook slim om te kijken naar maatwerk interieur. Zo kunt u samen met een professional uw wensen en ideeën omtrent uw interieur realiseren. Door een interieur te hebben dat binnen uw concept past, weten uw klanten ook direct waar uw bedrijf voor staat. U kent VSB wellicht als dé wellness specialist, maar u kunt bij VSB ook terecht voor maatwerk interieur voor uw kantoor of winkel.

Haalbare concepten bij VSB

Bij VSB kunt u terecht wanneer het aankomt op de inrichting van gehele wellnessruimten tot aan een badkamer met enkel een bad en bijpassende meubels. Binnen uw wensen en budget verzorgen wij maatwerk interieur. Wij gaan samen met u zitten en zullen advies geven hoe wij uw wensen en ideeën tot perfectie kunnen realiseren. Bij ons krijgt u uitgebalanceerde oplossingen van idee tot de plaatsing. Er wordt gebruik gemaakt van hoogwaardige en duurzame materialen om uw interieur niet alleen mooi, maar ook van de hoogste kwaliteit te maken. Zo kunt u lang genieten van het interieur waar u zo lang van heeft gedroomd.

Heeft u vragen over maatwerk interieur van VSB, neem dan vrijblijvend contact met ons op en wij helpen u graag verder. Wilt u eerst inspiratie opdoen? Kijk dan bij referenties of kom langs in onze winkel.

Terug

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief.

Naar boven