Nieuws

23 februari 2018

Nieuwe collectie Coast Spas 2018!

Nieuwe collectie Coast Spas 2018!

De nieuwe collectie van Coast Spas 2018 is binnenkort verkrijgbaar bij VSB Wellness!

Wij als VSB Wellness mogen de nieuwe collectie van Coast Spas 2018 aan u aanbieden en daar zijn wij trots op. Het nieuwe jaar is begonnen en dat betekend ook weer een nieuwe collectie van Coast Spas! Coast Spas komt dit jaar met een nieuwe collectie voor 2018.

Onze Wellness adviseur Björn Buylinckx is in januari naar de internationale dealer meeting van Coast Spas in Canada geweest. Tijdens deze meeting heeft hij de nieuwe collectie van Coast Spas 2018 al mogen bewonderen. Al 20 jaar zijn wij trouwen partners met Coast Spas. De nieuwe collectie van whirlpools en Swim Spa`s zijn nu verkrijgbaar bij VSB Wellness.

Onze servicedienst bestaat uit getrainde en ervaren monteurs, waardoor u zorgeloos kunt genieten van een Coast Spas Hot Tub of Swim Spa. VSB Wellness kan u verzekeren alle mogelijke kennis en onderdelen van de Coast Spas baden in huis te hebben. Coast Spas worden gemaakt met behulp van een modern gestuurde PLC-vacuumvormer, hierdoor wordt er een sterke, naadloze en duurzame spa gecreëerd.

Onze Wellness adviseurs staan klaar om u te informeren en te adviseren over de nieuwe collectie van Coast Spas 2018. De nieuwe brochure staat binnenkort online!

Terug

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief.

Naar boven