2 excellent woonbeurs banners 2023 3a
9 oktober 2023 EVENTS

Deelname Excellent woonbeurs 2023

Wilt u meer weten over dit onderwerp neem dan contact met ons op.

Beleef hét woon & lifestyle-event; EXCELLENT WOONBEURS ROTTERDAM

Verbreed uw kennis, doe inspiratie op en upgrade uw woning! Blijf op de hoogte van trends en ontwikkelingen omtrent luxe wonen & leven, op de EXCELLENT woonbeurs 2023. VSB Wellness is deelnemer en samen met andere partners zijn wij aanwezig in THE LODGE van Studio Hans Kuijten. (HAL 6 - Stand 603+604)

Tal van high-end topbedrijven creëren samen een sfeer van luxe, warmte en elegante schoonheid in Rotterdam Ahoy. Alles wat het leven zo mooi en comfortabel maakt, is te zien op de EXCELLENT Woonbeurs van 2023. Van ongekende wooninspiratie tot fonkelende juwelen. En van de meest luxe auto’s tot kleurrijke en ontroerende kunstwerken. En laten we zeker de prachtige designerwoningen niet vergeten.

Gedurende de EXCELLENT Woonbeurs in Rotterdam Ahoy geniet je van prachtige stands, die de mogelijkheid bieden om jouw ideale levensstijl na te streven. De woonbeurs biedt de gelegenheid om te winkelen in de high-end woonwereld, inspiratie op te doen van geheel ingerichte designerwoningen én te genieten van exclusieve entertainment. Tevens kun je ook genieten van culinaire hoogstandjes. Laat je smaakpapillen verassen tijdens een heerlijke lunch, diner of borrelplak onder het genot van een verfrissend drankje.

WAAR KUNT U ONS TREFFEN?

HAL 6: STAND 603 (Wellness combinatie in The Lodge)
HAL 5: STAND 533 (Buitensauna's)

DATA:
23 november
Openingsavond (op uitnodiging)

Reguliere beursdagen: 24 t/m 26 november 2023

MEER INFORMATIE?

Tickets? Neem contact op met uw adviseur bij VSB Wellness.