Buiten sauna's

Buiten sauna's

Heeft u een buiten sauna laten bouwen, dan weet u als geen ander hoe fijn het is om door uw eigen tuin naar uw buitensauna te lopen, en af te koelen op uw eigen privé terras. Misschien heeft u iets meer ruimte in uw tuin, zodat u ook een buitendouche kunt plaatsen.

Buitensauna’s worden meestal gebouwd van massief hout, met massieve Nordische Fichte balken. Hoe dikker de balken, hoe beter het saunaklimaat. Het voordeel van de massieve sauna’s is dat deze een oorspronkelijk karakter hebben en de volle geur van massief hout bieden. Bovendien heeft het massief hout een invloed op het klimaat in de sauna. Hout is een natuurproduct. Het slaat de warmte op en geeft die langzaam weer af aan de omgeving.

Maten buitensauna

Een massieve sauna wordt gemaakt voor zowel binnen als buiten gebruik. Buitensauna’s worden uitgevoerd in 70 mm dikke balken. Voor buitensauna’s is een fundering nodig. De buitensauna’s zijn in alle maatvoeringen leverbaar en er zijn diverse opties (zoals combinatie met infrarood) mogelijk. De meest voorkomende maten zijn 200 x 200 / 250 x 200 / 200 x 300 cm. De kleine buitensauna’s hebben vaak een plat dak, de grotere buitensauna’s een zadeldak. Ook een voorportaal behoort tot de mogelijkheden.

Panelen sauna’s en kelo's

Het is mogelijk om te kiezen voor een panelen sauna voor buiten. Dat is een andere manier van bouwen waarbij uw sauna een andere uitstraling krijgt. Een hele unieke buitensauna krijgt u met een kelo. Hier worden balken gebruikt van bomen die meer dan 100 jaar oud zijn. Kelo's hebben een robuuste uitstraling.

Een gezonde investering

Een wellnessvoorziening is bedoeld om van te genieten om tot rust te komen, balans te vinden. Investeren in Wellness is een persoonlijke aangelegenheid waar vooraf goed over nagedacht is. Uiteindelijk gaat het om een belangrijke aanschaf die alles te maken heeft met de kwaliteit van leven, met well-being en investeren in een gezonde toekomst. Eenmaal de weldaad tot je komend, vergeet je dat de realisatie van de wellnessvoorzieing mensenwerk is waarbij maatwerk en vakmanschap een grote rol speelt.

Met recht durft VSB Wellness te stellen dat ons aanbod en expertise uniek zijn. Van privé binnensauna tot complex wellnesscentrum, van whirlpool, zwembad tot belevingsdouche tot stoomcabine. Om het assortiment compleet te maken biedt VSB daarnaast een breed assortiment aan geuren, oliën en onderhoudsmiddelen voor sauna, infrarood, whirlpool, stoombad en zwembad.

Vragen? wij helpen u graag

Neem contact met ons op voor meer informatie.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief.

Naar boven