Design sauna

Design sauna

Bent u op zoek naar een sauna op maat gebouwd? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.
Op het gebied van sauna’s is het de tendens om steeds meer sauna’s af te werken met een strak design en de mooiste materialen. VSB Wellness is trendsetter in het ontwerp en de realisatie van maatwerk design sauna`s. De functie van een design sauna is hetzelfde als dat van een traditionele Finse sauna, maar het oog wil natuurlijk wat.

Innovatie

Onze design sauna`s zijn innovatief. Een eigentijdse sfeer in een strakke belijning én kwaliteit -met visie- zijn op elkaar afgestemd. Fineren is de nieuwste trend. Zeker in combinatie met andere materialen zoals bijvoorbeeld natuursteen geeft dit een nieuwe dimensie aan de uitstraling van uw sauna. Design sauna`s worden volledig naar wens van de klant ontworpen en gerealiseerd. Vaak hebben deze sauna`s een glazen voorzijde. Dit zorgt niet alleen voor een prachtig zicht op de cabine, ook saunagebruikers die wel eens last ervaren van claustrofobie hebben hier een groot voordeel aan. Door het goede zicht op de omgeving heeft u minder snel het idee opgesloten te zitten.

Decor laminaat

Decor laminaat, is door jarenlange nauwgezette research uitgegroeid tot een hoogwaardig esthetisch en technologisch product. Decor laminaat heeft zich ontwikkeld tot een multifunctioneel laminaat dat voor talloze toepassingen kan worden aangewend. Laminaat is een bekledingsplaat van ca. 1 mm dik welke op een drager wordt verlijmd. Dit laminaat wordt veelvuldig gebruikt als afwerking van interieurs. Uitermate geschikt voor een bijzondere afwerking van onze sauna- en infraroodcabines. Decor laminaat is verkrijgbaar in zeer veel kleuren en dessins en kan daardoor uitstekend worden afgestemd op de kleuren van uw interieur.

Vakwerk

Onze design sauna’s worden in eigen huis vervaardigd. Hiermee biedt VSB Wellness u alle mogelijke oplossingen om een design sauna helemaal af te werken op uw specificaties. Van losstaande units tot complete projecten. Met origineel vakwerk en verstand van zaken maakt VSB Wellness uw wensen voor uw sauna-interieur waar. Van ontwerp tot realisatie.

Een gezonde investering

De sauna is gezond voor uw lichaam en geest. Maar om de juiste effecten te behalen en optimaal te kunnen genieten van de sauna is het belangrijk de stappen in de saunagang precies te volgen. De temperatuur in de sauna wordt gecreërd door de sauna-kachel. Er bestaan twee types sauna-kachel; electrisch en houtgestookt. Er bestaan veel verschillen tussen kachels en een juist advies hierin is zeer belangrijk. Wat veel mensen niet weten is dat een combinatie tussen infrarood en sauna tevens mogelijk is. Zo heeft u de voordelen van infrarood en een sauna in één.

Totaalaanbod

Naast Design sauna's produceert VSB Wellness traditionele sauna's, infraroodcabines, stoombaden, zwembaden, en levert het whirlpools/spa baden voor buiten in de tuin. Ook bieden we materialen voor zelfbouw en complete zelfbouwpakketten aan. Om het assortiment compleet te maken biedt VSB daarnaast een breed assortiment aan geuren, oliën en onderhoudsmiddelen voor sauna, infrarood, whirlpool, stoombad en zwembad. VSB Wellness produceert sauna's voor iedere wens en ieder budget. Vertel ons uw voorwaarden en wij gaan er voor u mee aan de slag.

 

Vragen? wij helpen u graag

Neem contact met ons op voor meer informatie.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief.

Naar boven