Sauna olie

Sauna olie

VSB Wellness levert een breed assortiment aan geuren, oliën en onderhoudsmiddelen. Zo zijn er opgietconcentraten voor sauna’s, aromatherapie voor bijvoorbeeld infraroodcabines en er is stoombadmelk voor stoombaden; maar ook geuren voor whirlpools en baden maken onderdeel uit van het assortiment en bodycareproducten zoals scrubzout en massageolie. 

Onderhoudsmiddelen

Onderhoud is een gezonde must in wellness-land. Daarom vindt u bij uw VSB-adviseur onderhoudsmiddelen zoals: sanitairreinigers, ontkalkers en desinfecterende reinigers, maar ook RVS-reinigers voor bijvoorbeeld sauna ovens.

Finishing touch: fijne accessoires voor uw comfort. Naast geuren, oliën en onderhoudsmiddelen is VSB Wellness hét aanspreekpunt voor onder meer badjassen, handdoeken en sfeerproducten. U hebt de keus uit een breed assortiment functionele accessoires en sfeermakers.

Alivida®

De producten van VSB Wellness zijn van een uitstekende kwaliteit; daarbij zijn de meeste geuren vervaardigd op basis van natuurlijke etherische oliën. VSB Wellness levert veel van zijn producten onder het geregistreerde merk Alivida®

Afhalen kan in onze showroom; Sprenkeleind 16-20, 5087LD, Diessen

Ook levering aan huis binnen 48 uur in mogelijk. Bestellen kan eenvoudig online.  webshop.vsbwellness.nl

VSB Wellness ontwerpt en produceert wellnessproducten voor een grote groep bekende namen in de wellnesswereld zoals thermen, sportscholen, bekende vakantieparken en niet te vergeten voor de eigen dealers. Het is voor ons een uitdaging producten geheel naar wens van een klant te vervaardigen. VSB Wellness werkt dan ook samen met gevestigde leveranciers binnen de geur- en cosmeticabranche.

Vragen? wij helpen u graag

Neem contact met ons op voor meer informatie.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief.

Naar boven