Sauna op maat

Sauna op maat

Wilt u graag een sauna bouwen? VSB onderscheidt zich in maatwerkgerichte interieuroplossingen waaronder schuine kanten van dakconstructies, rookkanalen, dakkapellen en de inbouw van infraroodvoorzieningen in het dak van de cabine of ombouw.

Niet iedere woning is gelijk.

Sommige situaties staan pre-fab bouw in de werkplaats niet toe. VSB biedt de mogelijkheid om op locatie een cabine compleet in de beschikbare ruimte in te bouwen. Misschien ligt hier wel onze sterkste kracht. Luisteren naar de individuele wensen, dan overleggen met onze technische mensen en andere betrokkenen, het passen en meten, berekeningen maken en tekeningen uitwerken.

Vakwerk

Ondersteund door de beste technische voorzieningen zoals de eigen CNC gestuurde machines. Met oog voor detail, smaak, interieur, comfort, budget en tijdpad. Functionaliteit in de hoofdrol. Totdat uiteindelijk onze installateurs en houtbewerkers aan de slag mogen. Technische voorzieningen met de nieuwste kennis van zaken als waarborg. Passie voor het ambachtelijk vak van de houtbewerkers als inzet. Hout moet millimeter voor millimeter naadloos op elkaar aansluiten. Met precisie zagen, meten en schuren en dat in eigen werkatelier. Omgeven door de natuurlijke geur van hout kan de vakman werken aan een nieuw resultaat, waar hij persoonlijk garant voor wil staan. Dat is maatwerk, uniek in Nederland, maar voor VSB een vanzelfsprekendheid.

Gezonde investering

Investeren in Wellness is een persoonlijke aangelegenheid waar vooraf goed over nagedacht is. Uiteindelijk gaat het om een belangrijke aanschaf die alles te maken heeft met de kwaliteit van leven, met well-being en investeren in een gezonde toekomst. Eenmaal de weldaad tot je komend, vergeet je dat de realisatie van de wellnessvoorzieing mensenwerk is waarbij maatwerk en vakmanschap een grote rol speelt.

Met recht durft VSB Wellness te stellen dat ons aanbod en expertise uniek zijn. Van privé binnensauna tot complex wellnesscentrum, van whirlpool, zwembad tot belevingsdouche tot stoomcabine. Om het assortiment compleet te maken biedt VSB daarnaast een breed assortiment aan geuren, oliën en onderhoudsmiddelen voor sauna, infrarood, whirlpool, stoombad en zwembad.

Vragen? wij helpen u graag

Neem contact met ons op voor meer informatie.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief.

Naar boven