Uw eigen sauna thuis

Uw eigen sauna thuis

Het begint met een wens… u wilt een sauna kopen voor in uw huis of tuin. In uw eigen omgeving, zodat u op het tijdstip dat u wenst in uw eigen sauna kunt stappen. Om te genieten of juist om aan uw gezondheid en weerstand te werken.

Laat uw sauna wensen uitkomen!

Zoekt u een traditionele sauna of wilt u een hypermoderne design sauna kopen? Een binnensauna of een buitensauna? Alles is mogelijk. Wij adviseren in het ontwerp, bouwen de sauna in onze eigen werkplaats en installeren de sauna bij u thuis. Vakwerk, kwaliteit, service én scherpe prijzen.

Lees meer over onze verschillende typen sauna’s:

  • Traditionele Finse sauna's, van standaard tot maatwerk
  • Design sauna's, onze Emotions lijn
  • Buitensauna's, van standaard tot maatwerk en design
  • Zelfbouwsauna's
  • Combinatie sauna: Finse sauna met infrarood.

Totaalaanbod

Naast sauna's produceert VSB Wellness stoombaden, zwembaden, en levert het hirlpools/spa baden voor buiten in de tuin. Van ontwerp tot realisatie. Voor een simpele cabine of een totaal wellnessproject, voor zowel particulier als professioneel. Om het assortiment compleet te maken biedt VSB een breed assortiment aan geuren, oliën en onderhoudsmiddelen voor sauna, infrarood, whirlpool, stoombad en zwembad.

VSB Wellness produceert wellness voor iedere wens en ieder budget. Vertel ons uw voorwaarden en wij gaan er voor u mee aan de slag.

Vragen? wij helpen u graag

Neem contact met ons op voor meer informatie.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief.

Naar boven