Luxe Sauna

Luxe Sauna

Op het gebied van sauna’s is het de tendens om steeds meer sauna’s af te werken met een trendy design en mooie materialen. VSB Wellness is in dit segment trendsetter.

Design saunalijn

Onze design saunalijn is innovatief. Een eigentijdse sfeer in een strakke belijning én kwaliteit -met visie- zijn op elkaar afgestemd. Fineren is de nieuwste trend. Zeker in combinatie met andere materialen zoals bijvoorbeeld natuursteen geeft dit een nieuwe dimensie aan de uitstraling van een design sauna. Kijk bij onze referenties voor inspiratie.

Vakwerk

Onze design sauna’s worden in eigen huis vervaardigd. Hiermee biedt VSB Wellness u alle mogelijke oplossingen om een design sauna helemaal af te werken op uw specificaties. Van losstaande units tot complete projecten. Met origineel vakwerk en verstand van zaken maakt VSB Wellness uw wensen voor uw trendy sauna-interieur waar. Van ontwerp tot realisatie.

Decor laminaat

Decor laminaat, is door jarenlange nauwgezette research uitgegroeid tot een hoogwaardig esthetisch en technologisch product. Decor laminaat heeft zich ontwikkeld tot een multifunctioneel laminaat dat voor talloze toepassingen kan worden aangewend. Laminaat is een bekledingsplaat van ca. 1 mm dik welke op een drager wordt verlijmd. Dit laminaat wordt veelvuldig gebruikt als afwerking van interieurs. Uitermate geschikt voor een bijzondere afwerking van onze sauna- en infraroodcabines. Decor laminaat is verkrijgbaar in zeer veel kleuren en dessins en kan daardoor uitstekend worden afgestemd op de kleuren van uw interieur.

Wilt u een sauna kopen met een traditionele uitstraling zoals een Finse sauna?

Dan bent u bij VSB Wellness aan het juiste adres. VSB Wellness onderscheidt zich in maatwerk sauna's. Eigenschappen als schuine kanten door dakconstructies, dakkapellen, ronde vormen en de ombouw door rookkanalen zijn voor VSB Wellness geen probleem. U kunt onbegrensd combineren met diverse materialen zoals verschillende houtsoorten, natuursteen of juist met veel glas. Modern of klassiek, uitdagend of juist heel beheerst. U kunt kiezen tussen massieve of panelen sauna’s. Voor binnen of juist voor buiten. Daarnaast is er natuurlijk de keuze uit verschillende houtsoorten en verschillende sauna onderdelen zoals bijvoorbeeld verlichting en kachels. U levert de ideeën die wij graag uitwerken tot een geheel naar wens gemaakte maatwerk sauna.

Een gezonde investering

De sauna is gezond voor uw lichaam en geest. Maar om de juiste effecten te behalen en optimaal te kunnen genieten van de sauna is het belangrijk de stappen in de saunagang precies te volgen. De temperatuur in de sauna wordt gecreërd door de sauna-kachel. Er bestaan twee types sauna-kachel; electrisch en houtgestookt. Er bestaan veel verschillen tussen kachels en een juist advies hierin is zeer belangrijk. Wat veel mensen niet weten is dat een combinatie tussen infrarood en sauna tevens mogelijk is. Zo heeft u de voordelen van infrarood en een sauna in één.

Advies? wij helpen u graag

Neem contact met ons op voor meer informatie.

 
 
Bevestig dat u geen script bent door de karakters in het plaatje in te voeren.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief.

Naar boven