Sauna verlichting

Sauna verlichting

Led-verlichting sauna

LED’s zijn heel kleine lampjes die bijzonder zuinig zijn en een lange levensduur hebben. LED’s zijn geen lampen in de klassieke zin van het woord. Ze bevatten geen gloeidraad en werken niet zoals fluorescentielampen of TL lampen.

LED verlichting begint de particuliere markt te veroveren. Lampen die van kleur veranderen en je interieur omdopen in energiek groen of felblauw, het is perfect mogelijk met LED. Door hun grote kleurvariëteit en de mogelijkheid tot elektronisch sturen, zijn LED lampen bijzonder geschikt Voor het creëren van speciale effecten en sfeer. VSB levert speciale hittebestendige LED verlichting waardoor deze bijzonder geschikt is voor de toepassing in bijvoorbeeld een sauna of wellness-oplossing. .

Kleurentherapie Sauna

Veel bekende wetenschappers en geleerden waaronder Plato, Goethe, Isaac Newton en vele anderen hebben zich bezig gehouden met de kracht van kleuren. Zij zijn tot de slotsom gekomen dat kleuren een grote invloed hebben op de menselijke psyche. Kleurentherapie is een verfijnde, uitwendige therapie, waarbij gebruik wordt gemaakt van de helende energie die in zichtbare, gekleurde lichtstralen opgesloten zit. Kleurentherapie werkt in op ons energiesysteem. Elk persoon die met lichamelijke en /of psychosomatische aandoeningen kampt, kan ter ondersteuning van de lichaamsweerstand en het gevoelsleven beroep doen op kleurentherapie. Kleuren beïnvloeden onze lichamelijke conditie en zijn van beduidende invloed op ons geestelijk evenwicht. Door de inbouw van kleurentherapie haalt u de heilzame werking van licht in uw sauna. Het zenuwsysteem en psyche worden gestimuleerd en met een doelgericht gebruik, draagt kleurentherapie bij tot uw algemeen welbehagen.

Rood:

De kleur van levenskracht, uithoudingsvermogen en wilskracht. Versterkt de lichaamsgeest en motivatie. Werkt opwekkend en verbetert de bloedsomloop en bloeddruk. Het geeft ons een aangenaam gevoel.

Oranje:

De kleur die hoort bij warmte en levenskracht. Het is een zeer positieve kleur die niet beangstigend is. Oranje is ook de kleur van de genezing en de vitaliteit.

Geel:

De kleur van vreugde, de creatieve expressie, de spontaniteit en zelfvertrouwen, werkt opwekkend. Geel licht helpt tegen depressie en stimuleert de vertering. Geeft een onbezorgd en vrij gevoel.

Groen:

De kleur van innerlijke harmonie en balans. Werkt rustgevend op het hart en zenuwen. Heeft een heilzame werking op de bronchiën en verjongt de huid. Groen licht is ideaal voor een rustige en diepe ontspanning. 

Blauw:

De kleur van rust, vrede en trouw. Bevordert rust, ontspanning en evenwicht. Brengt het zenuwsysteem tot rust en verzacht ontstekingen. Ideaal om bij weg te dromen.

Violet:

De hoogste geestelijke kleur, de vereniging van rood en blauw. Het is een waardige, mystieke kleur die veel gebruikt wordt om op een hoger geestelijk niveau te komen.

Sauna accessoires

Als totaalaanbieder levert VSB Wellness op maat gemaakte sauna's, sauna onderdelen, sauna accessoires & toebehoren die uw wellness ruimte compleet maken. Of het nu gaat om verlichting, sauna-emmers, houtonderdelen, een losse hoofdsteun voor in uw sauna of een complete buitendouche, VSB Wellness kan u van dienst zijn.

Onze webshop  geeft een goed overzicht van alle accessoires.

Naast geuren, oliën en onderhoudsmiddelen is VSB Wellness hét aanspreekpunt voor onder meer badjassen, handdoeken en sfeerproducten. U hebt de keus uit een breed assortiment functionele accessoires en sfeermakers.

Vragen? wij helpen u graag

Neem contact met ons op voor meer informatie.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief.

Naar boven