Zelfbouw sauna

Zelfbouw sauna

Bent u handig en bouwt u de sauna zelf?

Een zelfbouw sauna klinkt misschien als het ideale doe-het-zelf project; lekker zelf aan de slag en erna genieten van het resultaat in uw zelfgebouwde sauna. VSB Wellness helpt handige doe-het-zelvers door hen bouwpakketten te leveren waarmee zelfbouw sauna’s van hoge kwaliteit kunnen worden gerealiseerd. De standaard zelfbouwpakketten worden geleverd in verschillende maten, al vraagt het enige voorbereiding en verdieping voordat ze door uzelf gebouwd kunnen worden.

Wat zijn de valkuilen bij zelfbouw sauna’s?

Het succesvol in elkaar zetten van een zelfbouw sauna vergt de nodige kluservaring en kan een tijdrovende aangelegenheid zijn. Allereerst moet worden vastgesteld of de zelfbouw sauna past. Dit kan worden gedaan door een uitvoerige opmeting van de ondergrond. Ook moet worden vastgesteld of het soort ondergrond zich leent voor een zelfbouw sauna. Verder is goed gereedschap een vereiste om ergernissen en problemen gedurende de bouw te voorkomen. Tijdens het in elkaar zetten van de zelfbouw sauna, dienen de planken van het zelfbouwpakket door u op de juiste hoogte te worden afgewerkt en via degelijk timmerwerk in elkaar te worden gezet. De instructies moeten precies worden opgevolgd, en de ventilering van de sauna perfect worden geregeld zodat er geen grote hoeveelheden warme lucht kunnen ontsnappen.

Hoe zijn valkuilen zelfbouw sauna eenvoudig te voorkomen?

Bij VSB Wellness vinden we dat een sauna volledige ontspanning moet bieden. De bouw hiervan mag dan ook absoluut geen hoofdzorgen opleveren. In plaats van het investeren van tijd, moeite en geld in een zelfbouw sauna, bieden we u daarom naast onze zelfbouw sauna pakketten ook de mogelijkheid om het sauna bouwen volledig aan ons uit te besteden. Een sauna bouwen is een van onze specialiteiten. Op het moment dat u ons inschakelt om een sauna aan te leggen, voorkomt u de mogelijke teleurstellingen en ergernissen die bij een zelfbouw sauna op de loer liggen. Bovendien kunnen we u in dat geval ook de kwaliteit van de sauna en de installatie garanderen. Om het optimale uit uw investering te halen, is het daarom aan te bevelen een ervaren partij in te schakelen. Bent u gebonden aan een bepaald budget, locatie of tijdsframe voor de bouw? Geen probleem. Wij bespreken graag met u wat de opties zijn, om vervolgens een sauna te realiseren waarvan u jarenlang kunt genieten. Spreekt een finse sauna of infrarood sauna u aan, of ziet u uzelf al relaxen in een design sauna? VSB Wellness is de partij om uw droomsauna te realiseren en doet dit zonder dat u ook maar een vinger hoeft uit te steken.

Investeert u in plaats van een zelfbouw sauna, liever in een sauna waarvan u van tevoren weet dat deze goed zal functioneren – en dit zal blijven doen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door onderstaand formulier in te vullen.

Advies? wij helpen u graag

Neem contact met ons op voor meer informatie.

 
 
Bevestig dat u geen script bent door de karakters in het plaatje in te voeren.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief.

Naar boven