Zelf uw sauna bouwen?

Zelf uw sauna bouwen?

Bent u handig en bouwt u de sauna zelf?

Wilt u een sauna bouwen? VSB Wellness levert alle mogelijke materialen die u nodig heeft bij de bouw van een sauna en adviseert u graag hierbij. Daarnaast biedt VSB Wellness u de keuze uit drie pakketten zelfbouw sauna’s van hoge kwaliteit. Dit zijn sauna’s die u zelf met de bijgeleverde bouwtekening en beschrijving in elkaar kunt zetten, waarbij u wel zelf de planken op uw juiste hoogte afwerkt en zelf het timmerwerk verricht. De houtsoort is Nordische Fichte Softline. VSB Zelfbouw sauna's zijn van hoge kwaliteit, die jaren mee gaan heel anders dan de standaard bouwpakketten bij de bouwmarkt! De standaard zelfbouwpakketten worden geleverd in de volgende maten:

  • 150 x 200 x 195 cm:         met 2 banken en standaard een 3,6 of een 4,5 kW saunakachel. 2 tot 4 personen.
  • 200 x 200 x 195 cm:         met 3 banken en een 6 kW saunaoven. 2 tot 5 personen
  • 250 x 200 x 195 cm:         met 4 banken en een 8 kW saunaoven. 2 tot 6 personen

Sommige situaties staan zelfbouw niet toe. VSB biedt de mogelijkheid om op locatie een cabine compleet in de beschikbare ruimte in te bouwen. Vertel ons uw wensen en wij gaan voor u aan de slag.

Totaalaanbod

Naast zelfbouwsauna's produceert VSB Wellness traditionele sauna's, infraroodcabines, stoombaden, zwembaden, en levert het whirlpools/spa baden voor buiten in de tuin. Van één cabine tot complete totaal projecten. Voor particulier of professioneel. Om het assortiment compleet te maken biedt VSB daarnaast een breed assortiment aan geuren, oliën en onderhoudsmiddelen voor sauna, infrarood, whirlpool, stoombad en zwembad. VSB Wellness produceert sauna's voor iedere wens en ieder budget. Vertel ons uw voorwaarden en wij gaan er voor u mee aan de slag.

Vragen? wij helpen u graag

Neem contact met ons op voor meer informatie.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief.

Naar boven