Sauna accessoires

Sauna accessoires

Sauna accessoires

U als trotse sauna eigenaar wilt natuurlijk het maximale uit uw sauna halen. Geen last hebben van uw nek door een versleten hoofdsteun en geen ligplekken op uw saunabanken. Om te zorgen dat u optimaal geniet bieden wij u alle sauna accessoires die de saunagang nog beter maken dan het al is en uw wellness ruimte compleet te maken. Of het nu gaat om sauna-emmers, een losse hoofdsteun of een complete buitendouche, wij helpen u graag verder.
Onze webshop webshop.vsbwellness.nl geeft een goed overzicht van alle accessoires.

VSB Wellness Webshop previw

Naast geuren, oliën en onderhoudsmiddelen is VSB Wellness hét aanspreekpunt voor onder meer badjassen, handdoeken en sfeerproducten. U hebt de keus uit een breed assortiment functionele accessoires en sfeermakers.

Breed assortiment

VSB Wellness levert een breed assortiment aan geuren, oliën en onderhoudsmiddelen. Zo zijn er opgietconcentraten voor sauna’s, aromatherapie voor bijvoorbeeld infraroodcabines en er is stoombadmelk voor stoom-douchecabines. Verder zijn er ook geuren voor whirlpools die onderdeel uitmaken van het assortiment en bodycareproducten zoals scrubzout en massageolie.

Onderhoudsmiddelen

Onderhoud is een must in wellness-land. Daarom vindt u bij uw VSB-adviseur onderhoudsmiddelen zoals: sanitair reinigers, ontkalker en desinfecterende reinigers. Verder hebben wij ook RVS-reinigers voor bijvoorbeeld sauna ovens.

Sauna aroma opgietconcentraat:

Sauna aroma op basis van natuurlijke etherische olie is fris en verkwikkend. Sauna aroma geeft een langdurig aangename geur in uw sauna en moet altijd met schoon water verdund op de stenen worden gegoten. De hoeveelheid is afhankelijk van de grootte van de sauna en de warmtestroom in de cabine.

Scrubzout:

Na een saunagang of douche uw gehele lichaam krachtig met scrubzout inwrijven. Laat het scrubzout kort inwerken. Hierna spoelt u het lichaam geheel af en droogt u de huid. Het verfrist de huid en ontspant het gehele lichaam. Uw huid voelt zacht aan. Desgewenst kunt u zich hierna met een lotion insmeren.

Aromatherapie:

Aromatherapie met natuurlijke etherische olie, werkt direct op de luchtwegen. Zeer geschikt voor het gebruik in infraroodcabines, sauna’s, badkamers, fitnessruimten, kantoren, slaapkamers, zonnestudio’s, toiletten, etc. Door het inademen van de geur kan deze bepaalde therapeutische eigenschappen hebben voor het lichaam.

Whirlpoolgeuren:

Alivida whirlpoolgeuren zijn speciaal ontwikkeld voor gebruik in whirlpools en massagebaden. In een whirlpool of massagebad is de opname van etherische oliën het meest effectief door opname via de huid en door inademing. Alivida whirlpoolgeuren zijn samengesteld uit zorgvuldig geselecteerde kruiden en oliën.

Stoombadmelk:

Deze stoombadmelk op basis van natuurlijke etherische oliën zorgt voor een bijzonder frisse en aangename geur tijdens het stoombad. Naast accessoires en toebehoren produceert VSB Wellness traditionele sauna's, infraroodcabinesstoombaden, zwembaden, en levert whirlpools/spa baden voor buiten in de tuin. Ook bieden we materialen voor zelfbouw complete zelfbouwpakketten aan. VSB Wellness produceert wellness voor iedere wens en ieder budget. Vertel ons uw voorwaarden en wij gaan er voor u mee aan de slag.

Vragen? wij helpen u graag

Neem contact met ons op voor meer informatie.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief.

Naar boven