Bouwkundig stoombad

Bouwkundig stoombad

Uniek design in uw stoombad

Uw wellness faciliteit wordt nog mooier met een prachtig stoombad. Juist bij stoombaden kunt u de meest fantastische ontwerpen realiseren. Met prachtige mozaïeken bijvoorbeeld, zoals in de traditionele Turkse stoombaden. De bouwkundige, betegelde stoomcabine of de acryl stoomcabine worden in professionele saunacentra veelvuldig gebruikt. Maar er is meer mogelijk.

U kunt ook juist kiezen voor een modern stoombad, met een strak design en veel glas. Een stoombad heeft een luchtvochtigheid van circa 98% en een temperatuur van tussen de 40-50 ºC. In deze ruimte wordt door het zweten de huid gereinigd, de poriën gaan open staan zodat het vuil eruit kan. De huid van uw gasten wordt zacht en soepel. Aanvullende faciliteiten zoals een scrubruimte, douche en dompelbad maken de stoombad ervaring compleet.

Er zijn verschillende variaties in stoombaden. Zo is er het Caldarium, een ruimte van 42-45 ºC met verwarmde banken. Een Stoombad met zoutnevel is een andere optie. Hierin zit in het plafond een zoutnevelinstallatie. Het zout komt op het lichaam van uw gasten wat een reinigende werking heeft.

Een stoombad is bij ons in goede handen. Er zijn vele mogelijkheden, van automatische geurverneveling tot watervoorziening door kranen, douches en watervallen. Van lichteffecten met glasvezel sterrenhemels tot LED kleurentherapie. Voor iedere situatie kan het team van VSB Wellness u adviseren en een passende offerte voor u maken.

Vragen? wij helpen u graag

Neem contact met ons op voor meer informatie.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief.

Naar boven