Dornbracht

Dornbracht

Dornbracht

VSB Wellness levert douche-producten van het gerenommeerde merk Dornbracht.

Dankzij de homogene vormentaal van alle producten maakt Dornbracht een design- en serie-overkoepelend samenspel op modulaire basis mogelijk. Producten uit verschillende series kunnen onderling gecombineerd en universeel ingezet worden. De combineerbaarheid van functies en design kent daarbij geen grenzen. De vooraf ingestelde programma's en persoonlijk afgestemde functies betekenen een grote winst aan comfort en individualiteit. Onze professionele stoombaden zijn van internationale klasse. U komt ze dan ook tegen op de mooiste locaties in de wereld. Van het meest luxueuze appartement gebouwd in Monaco tot in talloze Nederlandse tophotels en wellness-centra.

Bij professioneel gebruik staat het stoombad de gehele dag klaar voor gebruik en dit zeker 360 dagen per jaar. Het stoombad voor professioneel gebruikt dient dan ook te voldoen aan andere eisen dan een stoombad voor privé gebruik. De grootte van de ruimte, de intensiteit van de techniek, verzwaarde banken, eisen vanuit wet-en regelgeving enz. Onze adviseurs kunnen u precies vertellen waar u rekening mee moet houden. De mensen van VSB Wellness zijn heel selectief als het om merken en producten gaat. Alleen met de beste producten gaan wij in zee. Kwaliteit boven alles.

Wij werken op gebied van stoombaden/hammams/caldaria voornamelijk met de producten van Alivida en Dornbracht. Alivida staat op gebied van stoombaden en stoomtechniek voor kwaliteit. VSB Wellness werkt al jarenlang met deze producten en is hier zeer tevreden over. De producten zijn solide en eenvoudig te onderhouden. Voor iedere situatie kan het team van VSB Wellness u adviseren en een passende offerte voor u maken.

Vragen? wij helpen u graag

Neem contact met ons op voor meer informatie.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief.

Naar boven