Stoombad aanschaffen

Stoombad

Stoombad

Uw wellness wordt nog mooier met een prachtig stoombad. Juist bij stoombaden kunt u de meest fantastische ontwerpen realiseren. Bijvoorbeeld met prachtige mozaïek , zoals in de traditionele Turkse stoombaden of juist bij een modern stoombad, met een strak design en veel glas.
In veel professionele saunacentra wordt de bouwkundig betegelde stoomcabine en de acryl stoomcabine veelvuldig gebruikt. Ook steeds meer particulieren zien het als een juiste aanvulling op de bestaande wellness.

Sleep over de onderstaande afbeelding om rond te kijken.


Werking

Een stoombad heeft een luchtvochtigheid van circa 98% en een temperatuur tussen de 40-50 ºC. In deze ruimte wordt door het zweten de huid gereinigd en ook de poriën gaan open staan zodat het vuil eruit kan. De huid wordt zacht en soepel. Stoombaden waren vroeger vooral te vinden in het Turks Ottomaanse Rijk als onderdeel van een hammam. Hierdoor komt het dat een stoombad weleens aangeduid wordt als Turks stoombad of Hammam.

Er zijn verschillende variaties in stoombaden.

Ieder stoombad is bij ons in goede handen. Er zijn hierin vele mogelijkheden. Deze verschillen van automatische geurverneveling en watervoorziening door kranen, douches en watervallen. Verder zijn er opties voor lichteffecten met glasvezel en sterrenhemels tot LED kleurentherapie. VSB Wellness werkt met een team van specialisten, waaronder een architect die uw dromen kan uittekenen. Laat uw fantasie de vrije loop en ontwikkel samen met ons team de mooiste stoombaden.

Vragen? wij helpen u graag

Neem contact met ons op voor meer informatie.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief.

Naar boven