Een vraag? bel of mail ons! 013 504 7000
10 september 2020

Tips voor het inrichten van een ruimte met zwembad


Misschien heeft u net een zwembad laten plaatsen en vraagt u zich af waarmee u de omgeving van het zwembad kunt inrichten om hier een ideale plek van te maken. Hieronder delen wij onze ideeën voor het inrichten van een (buiten)ruimte met zwembad.

Whirlpool naast zwembad

Gaat u een zwembad bouwen? Of is uw zwembad net aangelegd? Dan kan het toevoegen van een luxe whirlpool bad een erg goed idee zijn. Na de geleverde fysieke inspanning tijdens het trekken van baantjes, kunt u dan helemaal tot rust komen in een whirlpool. Met een sessie bestrijdt u spierpijn, dus dit is een ideale combinatie. We kunnen hem ook buiten plaatsen en daarmee is die een geschikte aanvulling voor een buitenzwembad.

Sauna voor een complete wellness ervaring

Bent u iemand die na het zwemmen toe is aan warmte, dan is een sauna mogelijk iets voor u. Andersom kan een duik in het zwembad ná een sauna sessie ook voor de nodige verfrissing zorgen en daarmee uw wellness ervaring compleet maken. Als u uw buitenzwembad wil uitbreiden met meer wellness voorzieningen, dan behoort een buitensauna tot de opties. Met een sauna op maat kunt u bovendien lege ruimte rondom uw zwembad benutten om een ontspannende sauna te plaatsen.

VSB Verlicht zwembad

Zwembad meubilair voor een unieke zwembadinrichting

Naast de aanleg, waarbij wij het design uit handen nemen, geen verf kleur is te gek voor ons, kunt u bij ons ook terecht voor zwembad meubilair. Zo zorgt u ervoor dat niet alleen het zwembad maar ook de gehele inrichting eromheen aan uw wensen voldoet. Ons aanbod bestaat onder andere uit het futuristische VONDOM meubilair, dat zowel comfortabel als stijlvol is. Naast losse meubels levert VSB ook interieur op maat. Interieur op maat kan een goede oplossing zijn als u de ruimte waarin uw zwembad zich bevindt, zo goed mogelijk wil benutten met een op maat gemaakte oplossing of als u er zeker van wilt zijn dat het interieur uniek is en aansluit bij de rest van uw huis.

Kijk voor meer inspiratie voor het inrichten van een zwembad op onze referentie pagina. 

Accessoires om uw zwembadinrichting mee af te maken

Naast dat u uw zwembad kunt uitbreiden door het aantal wellness voorzieningen uit te breiden, zijn er nog een aantal zwembad accessoires die niet mogen ontbreken in uw zwembadinrichting. Denk bij een buitenzwembad bijvoorbeeld aan een schepnet. Mocht er gedurende een warme zomer ongewenst ongedierte in uw zwembad vliegen, dan vist u die er gemakkelijk uit.

Goede verlichting mag ook niet ontbreken. De verlichting in uw zwembad zal diens uitstraling medebepalen. Ook buitenshuis is zwembadverlichting van belang wanneer u bijvoorbeeld op een warme zomeravond nog een verkoelende duik in het zwembad wil nemen. Naast verlichting in het bad zelf, kun u ook aan de slag gaan met het uitzoeken van sfeerverlichting rondom het bad om deze de gewenste uitstraling te geven

Op zoek naar meer tips en informatie? Lees ook onze andere blogs met tips over zwembaden aan laten leggen, in gebruik nemen en onderhouden:

- Zwembad winterklaar maken

- Tips voor geschikte aankleding voor een zwembad

- Wat is een goede diepte voor een zwembad?

- Ideeën voor een zwembad in de tuin

- Hoe zwembad schoonhouden?

Terug

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief.

Naar boven