Coast Spas

Coast Spas

VSB Wellness is graag uw adviseur als u voor de aanschaf van een whirlpool of spa staat. Wilt u accent leggen op de meest stijlvolle oplossing, op een creatieve variant, of op een superieure techniek… VSB Wellness geeft advies en komt met whirlpooloplossingen die volledig zijn afgestemd op úw vraag.

De spa`s van Coast Spas zijn opgedeeld in 5 series. Om de baden per serie te bekijken kunt u op de onderstaande afbeeldingen klikken. Klik op de brochure om deze online te bekijken.

Kies een serie of download de brochure

Coast Spas - Traditional Spas serie Coast Spas - Curve Spas serie Coast Spas - Cascade Spas serieCoast Spas - Patio Spas serie Coast Spas - Swim Spas serie Coast Spas 2018 brochure

Waarom een Coast Spa van VSB Wellness?

De spaschelp van de Coast Spas worden vervaardigd met behulp van een modern gestuurde PLC-vacuümvormer. hierdoor wordt een sterke, naadloze en duurzame spaschelp gecreëerd.

voordelen whirlpool

RvS versteviging

RvS hoekprofielen zorgen voor extra versteviging van de spa schelp op plaatsen waar het bad door het frame wordt gedragen. Ook de hoeken worden op deze manier verstevigd. Dit zorgt voor optimale duurzaamheid.

Jet installatie

Alle jets worden handmatig aangebracht en tweemaal geinspecteerd voordat de spa een watertest ondergaat. Het leidingwerk wordt volgens het Barb & Clamp (lijm en klem) principe op de spa gemonteerd. Dit zorgt voor 100% waterdichtheid!

 jet installatie

Barcoltest

Elke  Coast spa schelp ondergaat een barcoltest om er zeker van te zijn dat de glasvezel de juiste hardheid heeft voordat de productie wordt voortgezet.

Watertest

Elke Coast Spa ondergaat een finale watertest voordat deze de fabriek verlaat. Na de watertest wordt al het water onder druk uit het leidingstelsel van het bad gehaald. Voor plaatsing wordt het Coast Spa bad nogmaals uitvoerig getest door de monteurs in onze testruimte.

watertest

Ozone/UV Combinatie

Door het gebruik van een Ozone/UV combinatie verminderd het gebruik van chloor en andere chemicaliën met 70%. Hierdoor verminderd de kans op huidirritatie of rode ogen. Tevens breekt het chloramine en andere organische stoffen af.

Balboa Spa Control

Balboa Watergroup is marktleider op het gebied van spa-besturingen. Iedere Coast Spa is uitgevoerd met deze kwalitatief hoogwaardige besturing. Touchscreen bedieningen bediening of bediening met smartphone of tablet behoren tot de mogelijkheden.

besturing via app

 

Coast Spas zijn voorzien van Lucite® acryl met Microban®

Deze anti microbiologische productbescherming voorkomt bacteriegroei door de bacterieen al vroegtijdig aan de oppervlakte van de schelp te onderscheppen. Bacterieen veroorzeken vlekken en viezig geurtjes. Met de Microban behoort dit gelukkig tot het verleden.

Hydro Cyclonic filtratie

Het filtersysteem van Coast Spas is het beste filter systeem wat gebruikt wordt bij spa’s; de externe drukfilter zorgt ervoor dat het water via de skimmer/overloop en bodem-aanzuigpunten wordt afgevoerd, en onder druk door het filter wordt geleid.  Dit zorgt voor een complete zuivering.  Dit filtersysteem werkt 80% sneller en is 20% effiecienter dan een skim filter- systeem. Omdat dit filtersysteem extern is geplaatst, voorkom je dat er vuil vanuit het filter terug het bad in komt. De filters zijn eenvoudig schoon te houden of te vervangen.

hydro cylclonic filtratie

Full Foam 

Full Foam wil zeggen dat de spa volledig is voorzien van Isolatieschuim dit zorgt voor optimale isolatie. Het isolatieschuim zorgt er tevens voor dat het leidingstelsel achter de kuip wordt gefixeerd, wat de levensduur aanzienlijk vergroot.

full foam

Altijd de juiste temperatuur

Van een whirlpool heeft u 365 dagen per jaar plezier. U kunt heerlijk baden met een constante temperatuur van ± 37°C/38°C. Het bad staat altijd gereed. Op warme dagen voor een heerlijke verfrissing en op koude dagen voor een heerlijk "warm" badje.. Een whirlpool is zeer geschikt voor buiten. De baden zijn zo ontwikkeld dat ze alle weersinvloeden gemakkelijk kunnen doorstaan. Sterker nog, wat is er nog lekkerder als bij het vriespunt heerlijk naar de dwarrelende sneeuwvlokken te kijken vanuit u spa.

Voordelen van een whirlpool

Eigenaar zijn van een whirlpool heeft veel voordelen op het gebied van gezondheid en well-being maar ook op het sociaal gebied kan een whirlpool een verrijking zijn. Daarnaast is het natuurlijk een verfraaiing in uw tuin en een investering in uw huis.

Gezondheid

Een warm bad is de juiste plaats om spieroefeningen te doen, bij wijze van herstel, bij vermoeide of stijve spieren of om fit te blijven.

In water is iedereen gewichtsloos, in combinatie met de massage van de jets kan iedereen zelf de zwaarte van de oefening aangeven. Daarnaast zorgt de warmte voor een goede doorbloeding.

Bevorderd slaap

Een gezond mens heeft voldoende nachtrust nodig. Voor het slapen gaan een warm bad bevorderd de nachtrust. Het zorgt ervoor dat je makkelijker inslaapt en dieper in slaap komt. Waardoor u meer uitgerust wakker wordt.

Ontstressen

De meeste lichamelijke klachten zijn onschuldig. Met onschuldig bedoelen we dat er geen ernstige lichamelijke ziekte of afwijking aanwezig is. Lichamelijke overbelasting en stress zijn de meest voorkomende oorzaken van ‘onschuldige’ lichamelijke klachten. In een warm bad kan u lichaam compleet tot rust komen. Spieren komen tot rust in de warmte en de massage van de jets bevorderen de goede doorbloeding van de spieren. Pure ontspanning. 

Quality Time

Even niet afgeleid door telefoons, tv, tablet, facebook en dergelijke. komt u in een whirlpool tot een goed gesprek met vrienden of familie. Of samen in stilte ontspannen is natuurlijk ook mogelijk. U gebruikt de whirlpool op het moment waarop u wenst, met diegene die u wenst, op de manier waarop u wenst.

Investering

Een whirlpool is niet alleen fijn voor lichaam en geest het is ook een aanwinst in uw tuin en een perfecte investering. Net als een goede keuken of badkamer kan een aantrekkelijke whirlpool de waarde van uw woning ook verhogen.

Intelligente oplossingen voor uw spa

VSB Wellness is productontwikkelaar van inbouw spa's op maat en biedt u, met maatwerk en standaardoplossingen, een enorme keuze in opbouw- en inbouwmodellen. Wij denken met u mee en verzorgen het gehele traject van advies tot plaatsing van de whirlpools. En wij bieden service. Om het plaatje compleet te maken, kunt u uw accessoires en zelfs de complete inrichting van uw wellness centrum door ons laten verzorgen. VSB Wellness heeft whirlpools die passen bij iedere levensstijl en budget. We werken nauw samen met het gerenommeerde merk Coast Spas. Deze baden worden zorgvuldig met de hand vervaardigd met behulp van hoogwaardige componenten en zijn leverbaar met de nieuwste functies en innovaties.

 

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief.

Naar boven