VSB Wellness en Coast Spas

VSB Wellness en Coast Spas zijn al meer dan 18 jaar trouwe partners. Hierdoor kan VSB Wellness met recht stellen alle mogelijke kennis en onderdelen van de Coast Spas baden in huis te hebben. Onze servicedienst bestaat uit getrainde en ervaren monteurs, waardoor u zorgenloos kunt genieten van uw Coast spa.

Waarom een Coast Spa van VSB Wellness?

De spaschelp van de Coast Spas worden vervaardigd met behulp van een modern gestuurde PLC-vacuumvormer. hierdoor wordt een sterke, naadloze en duurzame spaschelp gecreerd.

RvS versteviging

RvS hoekprofielen zorgen voor extra versteviging van de spa schelp op plaatsen waar het bad door het frame wordt gedragen. Ook de hoeken worden op deze manier verstevigd. Dit zorgt voor optimale duurzaamheid.

Jet installatie

Alle jets worden handmatig aangebracht en tweemaal geinspecteerd voordat de spa een watertest ondergaat. Het leidingwerk wordt volgens het Barb & Clamp (lijm en klem) principe op de spa gemonteerd. Dit zorgt voor 100% waterdichtheid!

Barcoltest

 

Elke  Coast spa schelp ondergaat een barcoltest om er zeker van te zijn dat de glasvezel de juiste hardheid heeft voordat de productie wordt voortgezet.

Watertest

Elke Coast Spa ondergaat een finale watertest voordat deze de fabriek verlaat. Na de watertest wordt al het water onder druk uit het leidingstelsel van het bad gehaald. Voor plaatsing wordt het Coast Spa bad nogmaals uitvoerig getest door de monteurs in de testruimte van VSB Wellness.

Ozone/UV Combinatie

Door het gebruik van een Ozone/UV combinatie verminderd het gebruik van chloor en andere chemicalien met 70%. Hierdoor verminderd de kans op huidirritatie of rode ogen. Tevens breekt het chloramines en andere organische stoffen af.

Balboa Spa Control

 

Balboa Watergroup is marktleider op het gebied van spa-besturingen. Iedere Coast Spa is uitgevoerd met deze kwalitatief hoogwaardige besturing. Touchscreen bedieningen bediening of bediening met smartphone of tablet behoren tot de mogelijkheden.

Lucite® acrylic with Microban®

Coast Spas zijn voorzien van Lucite® acryl met Microban®

Deze anti microbiologische productbescherming voorkomt bacteriegroei door de bacterieen al vroegtijdig aan de oppervlakte van de schelp te onderscheppen. Bacterieen veroorzeken vlekken en viezig geurtjes. Met de Microban behoort dit gelukkig tot het verleden.

Hydro Cyclonic filtratie

 

 

Het filtersysteem van Coast Spas is het beste filter systeem wat gebruikt wordt bij spa’s; de externe drukfilter zorgt ervoor dat het water via de skimmer/overloop en bodem-aanzuigpunten wordt afgevoerd, en onder druk door het filter wordt geleid.  Dit zorgt voor een complete zuivering.  Dit filtersysteem werkt 80% sneller en is 20% effiecienter dan een skim filter- systeem. Omdat dit filtersysteem extern is geplaatst, voorkom je dat er vuil vanuit het filter terug het bad in komt. De filters zijn eenvoudig schoon te houden of te vervangen.

Full Foam

Full Foam wil zeggen  dat de spa volledig is voorzien van Isolatieschuim dit zorgt voor optimale isolatie. Het  isolatieschuim zorgt er tevens voor dat het leidingstelsel achter de kuip wordt gefixeerd, wat de levensduur aanzienlijk vergroot.

TÜV/CE

Coast Spas zijn volledig TÜV en CE gekeurd, niet alleen de pompen of één onderdeel.

Naar boven