Whirlpool voor buiten

Whirlpool voor buiten

VSB Wellness heeft whirlpools die passen bij iedere levensstijl en budget. We werken nauw samen met de gerenommeerde merken Coast Spas en Jacuzzi. Beide baden worden zorgvuldig met de hand vervaardigd met behulp van hoogwaardige componenten en zijn leverbaar met de nieuwste functies en innovaties.

Altijd de juiste temperatuur

Van een whirlpoolbad (Spabad) heeft u 365 dagen per jaar plezier. U kunt heerlijk baden met een constante temperatuur van ± 37°C/38°C. Het bad staat altijd gereed. Op warme dagen voor een heerlijke verfrissing en op koude dagen voor een heerlijk "warm"badje.. Een whirlpool is zeer geschikt voor buiten. De baden zijn zo ontwikkeld dat ze alle weersinvloeden gemakkelijk kunnen doorstaan. Sterker nog, wat is er nog lekkerder als bij het vriespunt heerlijk naar de dwarrelende sneeuwvlokken te kijken vanuit u spa.

Voordelen van een whirlpool

Eigenaar zijn van een whirlpool heeft veel voordelen op het gebied van gezondheid en well-being maar ook op het sociaal gebied kan een whirlpool een verrijking zijn. Daarnaast is het natuurlijk een verfraaiing in uw tuin en een investering in uw huis.

Gezondheid

Een warm bad is de juiste plaats om spieroefeningen te doen, bij wijze van herstel, bij vermoeide of stijve spieren of om fit te blijven. In water is iedereen gewichtsloos, in combinatie met de massage van de jets kan iedereen zelf de zwaarte van de oefening aangeven. Daarnaast zorgt de warmte voor een goede doorbloeding.

Bevorderd slaap

Een gezond mens heeft voldoende nachtrust nodig. Voor het slapen gaan een warm bad bevorderd de nachtrust. Het zorgt ervoor dat je makkelijker inslaapt en dieper in slaap komt. Waardoor u meer uitgerust wakker wordt.

Ontstressen

De meeste lichamelijke klachten zijn onschuldig. Met onschuldig bedoelen we dat er geen ernstige lichamelijke ziekte of afwijking aanwezig is. Lichamelijke overbelasting en stress zijn de meest voorkomende oorzaken van ‘onschuldige’ lichamelijke klachten. In een warm bad kan u lichaam compleet tot rust komen. Spieren komen tot rust in de warmte en de massage van de jets bevorderen de goede doorbloeding van de spieren. Pure ontspanning. 

Quality Time

Even niet afgeleid door telefoons, tv, tablet, facebook en dergelijke. komt u in een whirlpool tot een goed gesprek met vrienden of familie. Of samen in stilte ontspannen is natuurlijk ook mogelijk. U gebruikt de whirlpool op het moment waarop u wenst, met diegene die u wenst, op de manier waarop u wenst.

Investering

Een whirlpool is niet alleen fijn voor lichaam en geest het is ook een aanwinst in uw tuin en een perfecte investering. Net als een goede keuken of badkamer kan een aantrekkelijke whirlpool de waarde van uw woning ook verhogen.

Totaalaanbod

Naast de verkoop van whirlpool baden kunt u bij  VSB Wellness ook terecht voor  traditionele sauna's, infraroodcabines, stoombaden en de aanleg van een zwembad. Voor particulier en professioneel gebruik. Om het assortiment compleet te maken biedt VSB daarnaast een breed assortiment aan toebehoren (filters/chemie), geuren, oliën en onderhoudsmiddelen voor zwembad, sauna, infrarood, zwembad en stoombad. VSB Wellness levert wellness voor iedere wens en ieder budget. Vertel ons uw voorwaarden en wij gaan er voor u mee aan de slag.

Vragen? wij helpen u graag

Neem contact met ons op voor meer informatie.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief.

Naar boven