Een houten whirlpool?

Een houten whirlpool?

Duurzame materialen, hoogwaardige afwerking

Bij de bouw van een whirlpoolbad wordt uitsluitend gebruik gemaakt van duurzaam materiaal. Veel aandacht wordt besteed aan de constructie en het comfort van de schelp. Tenslotte vormt de omkasting uitgevoerd in duurzaam Canadees cederhout een fraai afgewerkt geheel. Het is ook mogelijk te kiezen voor een omkasting van een andere houtsoort of materiaal. Informeer naar de mogelijkheden.

Met meer dan 35 jaar ervaring in de wellness branche kunnen we u een zeer breed scala aan whirlpool baden aanbieden. Bij VSB Wellness kunt u niet alleen de afmetingen en de vorm van uw whirlpool bad kiezen, maar ook het materiaal van de omkasting en de kleur van de schelp.

Een whirlpool is niet alleen fijn voor lichaam en geest het is ook een aanwinst in uw tuin en een perfecte investering. Net als een goede keuken of badkamer kan een aantrekkelijke whirlpool de waarde van uw woning ook verhogen. VSB Wellness heeft whirlpools die passen bij iedere levensstijl en budget. We werken nauw samen met de gerenommeerde merken Coast Spas en Jacuzzi. Beide baden worden zorgvuldig met de hand vervaardigd met behulp van hoogwaardige componenten en zijn leverbaar met de nieuwste functies en innovaties.

Vragen? wij helpen u graag

Neem contact met ons op voor meer informatie.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief.

Naar boven