Opties

Een Coast Spas whirlpool is 24 uur per dag, 365 dagen per jaar instap-en gebruiksklaar. Het bad is bestand tegen langdurige en extreme weersomstandigheden. In een land als Nederland, bekend om het wisselend en soms extreme klimaat, is dat een absolute must.

Coast Spas produceert de complete spa op een enkele component na (motoren/jets). Voor deze componenten werken zij alleen samen met leveranciers die hetzelfde hoge kwaliteitsniveau kunnen garanderen. Coast Spas is dan ook de eerste whirlpoolproducent waarbij het streven naar het hoogste kwaliteitsniveau is erkend in de vorm van een ISO 9001-2008 certificaat. Coast Spas vult en test iedere whirlpool uitvoerig voordat ze worden verscheept. Bij aankomst van de whirlpool bij VSB Wellness in Diessen worden de baden nogmaals door ons technisch team gevuld en getest.

Upgrades and maatwerk

Een whirlpool van Coast Spas biedt vele optionele functies waarmee de spa precies op uw wens afgestemd kan worden. Hieronder ziet u een overzicht van enkele mogelijkheden die er zijn. Voor het totale overzicht nodigen we u graag uit in onze showroom, of kunt u terecht in de 2019 Coast Spas brochure.

Schelp

De binnenzijde van de spa is gemaakt van hoogwaardig en weerbestendig acrylaat. Deze zogenoemde spa schelpen worden vacuüm getrokken om een mal om de sterke, duurzame en naadloze vorm te creëren. U heeft de keuze uit verschillende uitvoeringen:

kleuren schelpen

Jets

Een primaire motivatie voor de aankoop van een whirlpool is vaak de hydrotherapie en specifieke massagefunctie. Whirlpools zijn perfect om verlichting te geven aan een pijnlijk en vermoeid lichaam. Warm water ontspant en maakt de spieren los, terwijl de lucht en waterstralen grote delen van uw lichaam behandelen. Er zijn de afgelopen jaren aanzienlijke verbeteringen aangebracht in het systeem om de massage-ervaringen naar een nog hogere dimensie te brengen. De speciale jets helpen u aan de optimale beleving van een whirlpool.

Elke zitplaats in een Coast Spas whirlpool is met zorg ontworpen om een unieke massage-ervaring te bieden die zich op verschillende delen van het lichaam richt. Als je van stoel naar stoel gaat kun je de massage aanpassen om spanningsvelden en pijnpunten aan te pakken. Verdeeld over iedere plaats krijg je een volledige lichaamsmassage van net tot voeten.

Welke uitvoering van het gekozen model spa u kiest bepaald hoeveel en welke jets uw spa bevat.

Verlichting

Coast Spas biedt een breed scala aan verlichtingsopties. Het gekleurde licht in een spa draagt bij aan de ultieme whirlpoolbeleving. Er zit standaard een veiligheidslamp onderin de spa. U heeft de optie deze te vervangen voor een 28 Bulb LED. Deze upgrade zorgt voor een breed scala van kleuren. De lamp kleurt mee met de rest van de verlichting in uw spa.

 verlichting whirlpool

Een andere optie is het Waterlijn Multicolor LED pakket. Er worden verschillende lampen in de schelp op de waterlijn gemonteerd. U kunt kleuren rond laten vloeien, vastzetten of de stroboscoop functie gebruiken.

Met het Xtreme Multicolor LED Gem & Control pakket ontstaat er een oogverblindend effect doordat alle elementen in uw spa licht geven. Deze upgrade verlicht de waterlijn, bedieningsknoppen, waterval(len) en het controlepaneel.

Als meest luxe verlichtingspakket biedt Coast Spas het Xtreme Multicolor LED GLO JET & Control pakket. Deze upgrade zorgt ervoor dat alle jets en andere zichtbare elementen in uw spa licht geven in welke kleur dan ook.

extra verlichting

Audio

Coast Spas is de eerste in de whirlpool industrie geweest die een stereo in een spa installeerde. Inmiddels zijn ze decennia verder waarin ze de combinatie van een whirlpool met audio hebben geperfectioneerd. Beweegbare Flushmount luidsprekers verfraaid met levendige led-kleuren, een waterdicht docking station om muziek mee af te spelen. Of kiest u ervoor uw Xtreme subwoofer aan te sturen met bluetooth? Het kan allemaal. Informeer naar de huidige mogelijkheden.

Omkasting

We beschikken over een uitgebreid keuzepakket aan omkastingen. Kies tussen onze A-Klasse Canadees Ceder ombouw, duurzame Coast Guard ombouw of de Exclusieve Natuurlijke Leisteen ombouw. Ze zijn allemaal te combineren met verlichtte hoekpanelen. Deze zijn niet alleen fraai, maar het zijn ook nog de meest veerkrachtige hoeken. Alle materialen zijn van de hoogst mogelijke kwaliteit en geselecteerd om de uitstraling van de spa nog jaren te behouden. 

Desinfectie

De whirlpool filtert het water. Echter, het weefsel in de filter is beperkt om stof op te vangen vanaf 3 micron. Om microscopische organismes te verwijderen is een ozonator nodig. De O3One Advanced Ozonator produceert bovengemiddeld veel energiek zuurstof (ook wel ozone).

Deze ozonator is te combineren met de Crystal Clear Purification Chamber. Dit systeem geeft de ozone langer de tijd om door te dringen in organische materialen voordat het wordt omgezet in zuurstof. Dit maakt het ozone systeem stukken efficiënter.

Een verdere upgrade is de combinatie van de ozonator met een UV lamp. Voorheen werd dit systeem enkel gebruikt om drinkwater te zuiveren maar nu gebruiken we het proces om uw spa water te reinigen.

Isolatie

Om het energieverbruik van uw spa te minimaliseren dient de warmte maximaal behouden te worden. Dit doen we o.a. door een laag schuim aan de binnenzijde van de schelp. Kiest u voor de Foam Core optie, dan is enkel het eerste gedeelte gevuld met schuim. Dit schuim is zo stevig dat het de leidingen op hun plek houdt. Wilt u de optimale isolatie? Kies dan voor de Full Foam optie. Dit is 100% de beste optie om warmte te behouden, dus energie en kosten te besparen.

Cover

Wanneer u de spa niet gebruikt wilt u natuurlijk zoveel mogelijk warmte behouden en vuil van buitenaf uit het water houden. Daarom wordt bij iedere spa een dikke cover geleverd. Deze is altijd precies op maat van het type bad waarop uw keuze gevallen is. Standaard wordt de cover geleverd in grijs of bruin, optioneel in andere kleuren.

Een whirlpool volledig naar uw wensen

Hierboven heeft u een gedeelte van de opties kunnen lezen, maar er zijn er nog meer. Zo kunnen we bijvoorbeeld uw nieuwe Coast Spa verwerken in een maatwerk vlonder. In onze eigen fabriek staan de timmermannen klaar uw vlonder op maat te produceren. VSB Wellness levert niet alleen whirlpools, maar is de totaalleverancier van grote en kleine wellness- en interieurprojecten. Zo kunt u bij ons terecht voor zwembaden, sauna`s, infraroodcabines, stoomcabines & interieur.

 

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief.

Naar boven