• Genieten...in een speciaal zwembad

 • Pure ontspanning..

 • Tijd voor een duik...

 • Voor uw welzijn !

Een vraag? bel of mail ons! 013 504 7000

Zwembad

Droomt u van een eigen zwembad? VSB Wellness is specialist in maatwerk wellness- en interieuroplossingen waaronder zwembaden. We hebben al bij honderden tevreden particuliere en zakelijke klanten een prachtig binnen- of buitenzwembad gerealiseerd. Een standaard zwembad heeft een rechthoekige vorm. Echter bieden wij u meer mogelijkheden. Zo zijn wij in staat (bijna) al uw wensen te realiseren. Heeft u liever een zwembad met een ronde vorm of ingebouwde romaanse trap? Of met ingebouwde whirlpool? Laat ons uw wensen weten en we gaan voor u aan de slag. 

Zwembad aanleggen

Een zwembad aanleggen vergt een goed geplande voorbereiding. Er komen veel zaken bij kijken waar u vooraf wellicht geen rekening mee houdt. Daarom hebben wij ervaren architecten in dienst die het volledige ontwerp en proces graag voor u uitwerken. Vervolgens gaan de werkvoorbereiders aan de slag om het gehele proces voor u in kaart te brengen. VSB Wellness stelt de hoogste kwaliteitsnormen aan het werk en de toegepaste producten zodat wij u gegarandeerd het gewenste maatwerk leveren. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Vergunning zwembad

Als u een zwembad wilt bouwen/verbouwen is het nodig een omgevingsvergunning aan te vragen als dat voor uw situatie nodig is. De omgevingsvergunning valt onder de Wet Algemene Bepalingen Omgevingsrecht. U kunt een vergunningscheck doen op Omgevingsloket Online. 

Wat kost een zwembad?

Als het op zwembadbouw aankomt, zijn de mogelijkheden grenzeloos. Een groot en luxe zwembad kost uiteraard meer dan een klein eenvoudig zwembad. De grootte van een zwembad heeft echter maar een beperkte invloed op de aanlegkosten. Een zwembad dan 2 keer zo groot is, is dus niet automatisch 2 keer zo duur. De gewenste uitvoering en aanvullende mogelijkheden hebben een grotere invloed op de totaalprijs. Maak uw wensen kenbaar bij onze adviseurs en zij kunnen u zeer eenvoudig een indicatie van de prijs geven. 

Zwembad meubilair naar eigen wens

Een zwembad bouwen is vakwerk. De pompen en filters zijn erg belangrijk om goede waterkwaliteit te garanderen. De systemen die wij gebruiken zijn door en door getest. Daarnaast is de afwerking zoals de verlichting, de folie en de zwembadranden heel belangrijk. Dit dient zeer zorgvuldig gemonteerd te worden. Uiteraard bieden wij service en onderhoud op uw zwembad. VSB Wellness is uw partner voor uw totale wellness oplossing. Naast alle techniek kunnen wij ook de aankleding rondom uw zwembad verzorgen. Zo hebben wij een uitgebreid assortiment in VONDOM meubilair. De collecties zijn futuristisch en innovatief. Vondom werkt met wereldberoemde topontwerpers die kwaliteit en design verenigen tot een bijzonder product, zonder concessies te doen aan het zit/ligcomfort. Informeer naar de mogelijkheden. Uw gewenste inbouw zwembad begint hier, bij VSB Wellness. Naast de bouw en aanleg zijn we ook gespecialiseerd in onderhoud van uw zwembad.

Meer Informatie

inbouw zwembad

 • Alle vormen en maten

  Binnenbad

  VSB Wellness legt naast buitenbaden ook binnenbaden aan in alle mogelijke, maten, ontwerpen en stijlen.

 • Zwemmen wanneer u wenst

  Binnenbad

  Wanneer u de keuze maakt voor een binnenbad kiest u voor een constante zwembeleving. U bent niet afhankelijk van weer, uur en tijd. U kan dus op ieder gewenst moment gebruik maken van uw zwembad voor een verfrissende duik of training ter aanvulling van uw fitnessprogramma.

 • Proffesionals

  Binnenbad

  Een zwembad bouwen vergt een goede voorbereiding. Ons team van medewerkers bestaat uit personen met jarenlange ervaring op het gebied van zwembaden en voelen zich verantwoordelijk voor het eindresultaat. Een zwembad kopen is bij VSB Wellness dan ook in goede handen.

 • Ontspannen

  Buiten zwembad

  Genieten van ontspannen lichaamsbeweging in een zwembad op maat is een heerlijke
  aanvulling op uw wellnessfaciliteiten.

   

 • Zoals u wenst!

  Buiten Zwembad

  Het voordeel van een bouwkundig zwembad is dat het zwembad precies in de door u
  opgegeven maten gemaakt kan worden. Dus de lengte, breedte, diepte en het wel
  of niet meemetselen van bv. een trap of geronde hoeken bepaalt u helemaal zelf.

 • Alles is mogelijk

  Buiten Zwembad

  Wilt u een rond of rechthoekig zwembad, of een combinatie daarvan? Met betegeling, een mozaïeken vloer of whirlpool ingebouwd? Laat ons uw wensen weten! Een zwembad aanleggen vergt een goede voorbereiding. Onze architect ontwerpt graag uw ideale zwembad, voor binnen of buiten.

 • Energiekosten

  Verbruik

  Voor de berekening van de energiekosten bestaat helaas geen eenvoudige formule. Dit is compleet afhankelijk van de grote, de ligging, de materialen en het type producten waarmee u uw zwembad zuiver of warm houdt. 

 • Verwarm uw zwembad

  Diverse mogelijkheden

  Er zijn diverse mogelijkheden om uw zwembad te verwarmen. Zodat u heerlijk kunt zwemmen in een aangenaam verwarmd bad. Ieder moment klaar voor gebruik.

   

 • Modern zwembadmeubilair

  Vondom

  VSB Wellness is dealer van exclusief Vondom meubilair VONDOM is een jong en dynamisch merk uit Valencia dat vooruitstrevende, futuristische en moderne ontwerpen op de markt brengt. Ze richten zich vooral op moderne en strakke interieurs en exterieurs.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief.

Naar boven