• Genieten...in een speciaal zwembad

 • Pure ontspanning..

 • Tijd voor een duik...

 • Voor uw welzijn !

Een vraag? bel of mail ons! 013 504 7000

Zwembad

Genieten...in een speciaal zwembad

Genieten van ontspannen lichaamsbeweging in een zwembad op maat is een heerlijke aanvulling op uw wellnessfaciliteiten. VSB Wellness is specialist in maatwerk sauna’s en wellnessoplossingen, waaronder zwembaden. Wij werken samen met een vaste kring van adviseurs en specialisten.

Wilt u een rond of rechthoekig zwembad of een combinatie daarvan? Met betegeling, een mozaïeken vloer of whirlpool ingebouwd? Laat ons uw wensen weten! Een zwembad aanleggen vergt een goede voorbereiding. Onze architect ontwerpt graag uw ideale zwembad voor binnen of buiten. VSB Wellness stelt de hoogste kwaliteitsnormen aan het werk en de toegepaste producten en is dagelijks creatief bezig met het ontwerpen van bouwkundige zwembaden en/of wellnessinrichting,

Zwembadtechniek

Een zwembad bouwen is vakwerk. De pompen en filters zijn erg belangrijk om de waterkwaliteit te garanderen. De systemen die wij gebruiken zijn door en door getest. Daarnaast is de afwerking heel belangrijk, de verlichting, de tegels en de zwembadranden. Uiteraard bieden wij service en onderhoud op uw zwembad. VSB Wellness is uw partner voor uw totale wellness oplossing. Meer weten? Neem contact op.

Meubilair

Naast alle techniek kunnen wij ook de aankleding rondom uw zwembad verzorgen. Zo hebben wij een uitgebreid assortiment in VONDOM meubilair. De collecties zijn futuristisch en innovatief. Vondom werkt met wereldberoemde topontwerpers die kwaliteit en design verenigen tot een bijzonder product, zonder concessies te doen aan het zit/ ligcomfort. Informeer naar de mogelijkheden.

 

Partner van Zwembadplein

 

 

Meer Informatie
 • Alle vormen en maten

  Binnenbad

  VSB Wellness legt naast buitenbaden ook binnenbaden aan in alle mogelijke, maten, ontwerpen en stijlen.

 • Zwemmen wanneer u wenst

  Binnenbad

  Wanneer u de keuze maakt voor een binnenbad kiest u voor een constante zwembeleving. U bent niet afhankelijk van weer, uur en tijd. U kan dus op ieder gewenst moment gebruik maken van uw zwembad voor een verfrissende duik of training ter aanvulling van uw fitnessprogramma.

 • Proffesionals

  Binnenbad

  Een zwembad bouwen vergt een goede voorbereiding. Ons team van medewerkers bestaat uit personen met jarenlange ervaring op het gebied van zwembaden en voelen zich verantwoordelijk voor het eindresultaat. Een zwembad kopen is bij VSB Wellness dan ook in goede handen.

 • Ontspannen

  Buiten zwembad

  Genieten van ontspannen lichaamsbeweging in een zwembad op maat is een heerlijke
  aanvulling op uw wellnessfaciliteiten.

   

 • Zoals u wenst!

  Buiten Zwembad

  Het voordeel van een bouwkundig zwembad is dat het zwembad precies in de door u
  opgegeven maten gemaakt kan worden. Dus de lengte, breedte, diepte en het wel
  of niet meemetselen van bv. een trap of geronde hoeken bepaalt u helemaal zelf.

 • Alles is mogelijk

  Buiten Zwembad

  Wilt u een rond of rechthoekig zwembad, of een combinatie daarvan? Met betegeling, een mozaïeken vloer of whirlpool ingebouwd? Laat ons uw wensen weten! Een zwembad aanleggen vergt een goede voorbereiding. Onze architect ontwerpt graag uw ideale zwembad, voor binnen of buiten.

 • Energiekosten

  Verbruik

  Voor de berekening van de energiekosten bestaat helaas geen eenvoudige formule. Dit is compleet afhankelijk van de grote, de ligging, de materialen en het type producten waarmee u uw zwembad zuiver of warm houdt. 

 • Verwarm uw zwembad

  Diverse mogelijkheden

  Er zijn diverse mogelijkheden om uw zwembad te verwarmen. Zodat u heerlijk kunt zwemmen in een aangenaam verwarmd bad. Ieder moment klaar voor gebruik.

   

 • Modern zwembadmeubilair

  Vondom

  VSB Wellness is dealer van exclusief Vondom meubilair VONDOM is een jong en dynamisch merk uit Valencia dat vooruitstrevende, futuristische en moderne ontwerpen op de markt brengt. Ze richten zich vooral op moderne en strakke interieurs en exterieurs.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief.

Naar boven