Binnenzwembad bouwen

Binnenzwembad bouwen

Een binnenzwembad verschilt op een aantal punten van een buitenzwembad. Bij het bouwen van een zwembad zit het verschil in de totstandkoming ervan. Onder de kop buitenzwembaden vindt u uitgebreide informatie met betrekking tot de mogelijkheden, de bouwkundigeen de technischekant van de bouw van een buitenzwembad.

De grootste verschillen tussen de bouw van een binnen en buitenzwembad:

Een binnenzwembad draait het gehele jaar door. Voordeel is dat u er het gehele jaar gebruikt van kan maken. Logisch is dan ook dat er hogere energiekostenaan verbonden zijn. Waar een buitenzwembad wordt gemetseldwordt een binnenzwembad vaak gestort (beton) Bij een binnenzwembad dient de luchtvochtigheiden de warmte gereguleerd te worden. De samenstelling en kwaliteit van de lucht kunnen op het gewenste niveau gebracht worden zodat er een gezond klimaat heerst met de rest van de woning. (luchtbehandeling)

  • Luchtbehandeling: Het belangrijkste en direct ook het moeilijkste aspect van een binnenzwembad is de luchtbehandeling. Door het temperatuurverschil tussen het zwembadwater en de omgevingslucht kan de relatieve vochtigheid oplopen tot 95% en meer. Om te zorgen voor een aangename omgeving voor de mens en een duurzame omgeving voor de ruimte is ontvochtiging heel belangrijk.
  • Binnenzwembad kosten: Als het op zwembadbouw aankomt, zijn de mogelijkheden grenzeloos. Een groot enluxe zwembad kost uiteraard meer dan een klein, eenvoudig bad. De maat heeft maar een beperkte invloed op de aanlegkostenen energiekosten.
  • Luchtbehandeling binnenzwembad: Het belangrijkste en direct ook het moeilijkste aspect van een binnenzwembad is de luchtbehandeling. Door het temperatuurverschil tussen het zwembadwater en de omgevingslucht kan de relatieve vochtigheid oplopen tot 95% en meer. Om te zorgen voor een aangename omgeving voor de mens en een duurzame omgeving voor de ruimte is ontvochtiging heel belangrijk.

Ervaren

Wenst u een zwembadof wilt u de wellness compleet ingericht hebben. Dan kan VSB Wellness u begeleiden van een eerste ontwerp tot en met de daadwerkelijke aanleg. Een zwembad bouwen vergt een goede voorbereiding. Ons team van medewerkers bestaat uit personen met jarenlange ervaring op het gebied van zwembaden en zij voelen zich verantwoordelijk voor het eindresultaat. ons team bestaat uit adviseurs, wellness-architecten, werkvoorbereiding, installateurs en elektriciens. Een zwembad kopen bij VSB Wellness geeft u garantie op mooi eindresultaat. Uiteraard bieden wij serviceen onderhoudop uw zwembad.

Totaalaanbod

Naast de verkoop van zwembadonderdelen zoals pompen, filters, verwarming, producten voor water- en luchtbehandelingen aanleg van zwembadenproduceert VSB Wellness traditionele sauna's, infraroodcabines, stoombaden en levert het whirlpools/spa baden voor buiten in de tuin. Om het assortiment compleet te maken biedt VSB daarnaast een breed assortiment aan toebehoren (chemicalien, bodemreinigers, etc), geuren, oliën en onderhoudsmiddelenvoor zwembad, sauna, infrarood, whirlpool en stoombad. VSB Wellness produceert zwembaden voor iedere wens en ieder budget. Vertel ons uw voorwaarden en wij gaan er voor u mee aan de slag.

Vragen? wij helpen u graag

Neem contact met ons op voor meer informatie.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief.

Naar boven