Chloordosering

Chloordosering

Meet-  en regeltechniek

PH en Chloor zijn waarden welke variëren en die u minimaal 1 tot 2 keer per week dient te meten en corrigeren. Dit meten en regelen kan automatisch geregeld worden. Eenmaal ingesteld blijft dit systeem tijdens het filteren continu het water meten en zal dit zo nodig automatisch corrigeren. U krijgt hierdoor zeer stabiel water omdat er steeds maar minimaal gecorrigeerd hoeft te worden. In combinatie met een automatische terugspoelsysteem heeft u geen omkijken meer naar het zwembadwater. Het chloor en het pH correctiemiddel zitten beide in aparte jerrycan welke u dient te vervangen indien deze leeg zijn.

 

Deze jerrycans worden in gescheiden lekbakken geplaatst.                                      

Zoutelektrolyse

Zoutelektrolyse zet zout om in natuurlijk chloor welke niet de hinderlijke eigenschappen heeft van normaal chloor. Sterker nog, het zout ( 4 gr. per liter ) is zeer goed voor de huid. Dit apparaat is voorzien van elektroden. D.m.v. de shock die het water krijgt wordt het water omgezet in vrij chloor. Daarna krijgt het weer een shock en wordt het omgezet in zout. Er zit een veiligheid in betreft een tekort aan zout of water. Wij plaatsen dit apparaat bij uw installatie en voorzien het zwembad van zout voor het opstarten hiervan. Uw elektricien dient het zwembad wel te aarden.

Totaalaanbod

Naast de verkoop van zwembadonderdelen zoals pompen, filters, verwarming, producten voor water- en luchtbehandeling en aanleg van zwembaden produceert VSB Wellness traditionele sauna's, infraroodcabines, stoombaden en levert het whirlpools/spa baden voor buiten in de tuin. Om het assortiment compleet te maken biedt VSB daarnaast een breed assortiment aan toebehoren (chemicalien, bodemreinigers, etc), geuren, oliën en onderhoudsmiddelen voor zwembad, sauna, infrarood, whirlpool en stoombad .VSB Wellness produceert zwembaden voor iedere wens en ieder budget. Vertel ons uw voorwaarden en wij gaan er voor u mee aan de slag.

Vragen? wij helpen u graag

Neem contact met ons op voor meer informatie.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief.

Naar boven