Luxe binnenzwembad

Luxe binnenzwembad

Wenst u een luxe zwembad of wilt u de wellness compleet ingericht hebben. Dan kan VSB Wellness u begeleiden van een eerste ontwerp tot en met de daadwerkelijke aanleg.

Van A tot Z

Een zwembad bouwen vergt een goede voorbereiding. Ons team van medewerkers bestaat uit personen met jarenlange ervaring op het gebied van zwembaden en voelen zich verantwoordelijk voor het eindresultaat. Van adviseurs, wellness-architecten, werkvoorbereiding, installateurs tot elektriciens. Een zwembad kopen is bij VSB Wellness in goede handen. VSB Wellness ziet het tevens als zijn verantwoordelijkheid om de klant goed op de hoogte te houden, en heeft daar dan ook voor, tijdens, en na afloop van de werkzaamheden regelmatig contact over met haar opdrachtgever.

Binnen of buitenzwembad?

Een binnenzwembad verschilt op een aantal punten van een buitenzwembad. Verschillen zitten hem in de bouw en totstandkoming ervan Een zwembad kopen bij VSB Wellness geeft u garantie op mooi eindresultaat. Uiteraard bieden wij serviceen onderhoudop uw zwembad.

Totaalaanbod

Naast de aanleg van zwembaden produceert VSB Wellness traditionele sauna's, infraroodcabines, stoombaden en levert het whirlpools/spa baden voor buiten in de tuin. Om het assortiment compleet te maken biedt VSB daarnaast een breed assortiment aan toebehoren (chemicalien, bodemreinigers, etc), geuren, oliënen onderhoudsmiddelen voor zwembad, sauna, infrarood, whirlpool en stoombad. VSB Wellness produceert zwembaden voor iedere wens en ieder budget. Vertel ons uw voorwaarden en wij gaan er voor u mee aan de slag.

Vragen? wij helpen u graag

Neem contact met ons op voor meer informatie.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief.

Naar boven