Bekisting plaatsen

Bekisting plaatsen

Wilt u graag een zwembad in de tuin? Lees hieronder ons bouwproces. 

Bekisting plaatsen

Ons gespecialiseerd personeel is verantwoordelijk voor het betimmeren van de bekisting van waaruit respectievelijk het bad wordt gemetseld of gestort met beton. Dit alles gebeurd aan de hand van gedetailleerde technische tekeningen. In dit proces wordt vanzelfsprekend rekening gehouden met de inbouwdelen en de leidingen.

Maatwerk

Het voordeel van een bouwkundig zwembad is dat het zwembad precies in de door u opgegeven maten gemaakt kan worden. Dus de lengte, breedte, diepte en het wel of niet meemetselen van bv. een trap of geronde hoeken bepaalt u helemaal zelf. U zit niet meer gebonden aan de vaste maten: Elke denkbare vorm is mogelijk. Als u een zwembad aan wil laten leggen, dan wil VSB Wellness u daar graag in begeleiden.

De realisatie van een bouwkundig zwembad bestaat uit 2 delen:

Het bouwkundige gedeelte

Onder het bouwkundige gedeelte vallen o.a. het afgraven en afvoeren van zandbekisting plaatsenbetonvloer stortenmuren opmetselen en de inbouwdelen monterenbetegelen, folieën en de verdere afwerking. VSB Wellness kan dat indien u dat wenst, geheel voor u regelen.

Het technische gedeelte

Naast het bouwkundige gedeelte is er het technische gedeelte (de technische ruimte met de pompen, filtratie, verwarming, chloordosering, eventuele overkapping, lamellenafdekking, etc.) Naast de verkoop van zwembadonderdelen zoals pompen, filters, verwarming, producten voor water- en luchtbehandeling en aanleg van zwembaden produceert VSB Wellness traditionele sauna's, infraroodcabines, stoombaden en levert het whirlpools/spa baden voor buiten in de tuin.

Totaalaanbod

Om het assortiment compleet te maken biedt VSB daarnaast een breed assortiment aan toebehoren (chemicalien, bodemreinigers, etc), geuren, oliën en onderhoudsmiddelen voor zwembad, sauna, infrarood, whirlpool en stoombad. VSB Wellness produceert zwembaden voor iedere wens en ieder budget. Vertel ons uw voorwaarden en wij gaan er voor u mee aan de slag.

Vragen? wij helpen u graag

Neem contact met ons op voor meer informatie.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief.

Naar boven