Meet- en regeltechniek zwembad

Meet- en regeltechniek zwembad

Meet-  en regeltechniek

PH en Chloor zijn waarden welke variëren en die u minimaal 1 tot 2 keer per week dient te meten en corrigeren. Dit meten en regelen kan automatisch geregeld worden. Eenmaal ingesteld blijft dit systeem tijdens het filteren continu het water meten en zal dit zo nodig automatisch corrigeren. U krijgt hierdoor zeer stabiel water omdat er steeds maar minimaal gecorrigeerd hoeft te worden. In combinatie met een automatische terugspoelsysteem heeft u geen omkijken meer naar het zwembadwater. Het chloor en het pH correctiemiddel zitten beide in aparte jerrycan welke u dient te vervangen indien deze leeg zijn.

Deze jerrycans worden in gescheiden lekbakken geplaatst.                    

Zoutelektrolyse

Zoutelektrolyse zet zout om in natuurlijk chloor welke niet de hinderlijke eigenschappen heeft van normaal chloor. Sterker nog, het zout ( 4 gr. per liter ) is zeer goed voor de huid. Dit apparaat is voorzien van elektroden. D.m.v. de shock die het water krijgt wordt het water omgezet in vrij chloor. Daarna krijgt het weer een shock en wordt het omgezet in zout. Er zit een veiligheid in betreft een tekort aan zout of water. Wij plaatsen dit apparaat bij uw installatie en voorzien het zwembad van zout voor het opstarten hiervan. Uw elektricien dient het zwembad wel te aarden.

Wilt u graag zwembad laten bouwen? Of wilt u zwembad in de tuin laten aanleggen? Neem contact op en vraag naar de mogelijkheden. 

Vragen? wij helpen u graag

Neem contact met ons op voor meer informatie.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief.

Naar boven