Overkapping

Overkapping

Heeft u een zwembad laten bouwen? Of heeft al een zwembad in de tuin? Een zwembadoverkappking is dan een goede toevoeging en ze zijn er in alle vormen en maten. Een zwembadoverkapping zorgt ervoor dat u ook in minder weer heerlijk kan blijven zwemmen. Tevens bespaart het energie. Voor meer informatie over zwembadafdekkingen kunt u contact opnemen met onze wellness-adviseurs, zij vertellen u graag uitvoerig over de mogelijkheden.

Zwembad verlichting

Verlichting is zeker een aan te raden optie voor in uw zwembad. Buiten dat het gemakkelijk  is bij nachtelijk zwemmen is het een buitengewoon mooie tuindecoratie. VSB Wellness plaatst altijd 2 lampen in een zwembad van 4 x 8 meter en 5 x 10 meter. Het wordt een waar plezier uw vrienden ’s avonds rond het zwembad te ontvangen.

EVA Optic LED onderwaterverlichting

EVA Optic brengt LED onderwaterverlichting naar een hoger niveau op het gebied van design, kwaliteit en functionaliteit. De EVA Optic A2 mono heeft 2 high-power LED’ s en een totaal opgenomen vermogen van slechts 50 Watt. hiermee streeft deze krachtige lamp de standaard 300 Watt lamp met gemak voorbij.

Met een jetstream ofwel een tegenstroom apparaat is het mogelijk om in ieder zwembad oneindig te blijven zwemmen. Een zeer krachtige pomp ( 400 Volt / 4 kW) zorgt voor een waterverplaatsing van max. 60 m³/h  welke via twee stralen het bad in wordt geblazen. Doordat deze jetstream is voorzien van twee stralen i.p.v. één is het mogelijk om rustiger en natuurlijker te zwemmen. De kracht van de straal is naar wens te regelen. Tevens is het mogelijk om de jetstream vanuit het zwembad in- of uit te schakelen.

Vragen? wij helpen u graag

Neem contact met ons op voor meer informatie.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief.

Naar boven