Een vraag? bel of mail ons! 013 504 7000
12 juli 2018

Een zwembad laten bouwen

Een zwembad laten bouwen

Een zwembad laten bouwen is een behoorlijke investering waar u naderhand geen omkijken naar wilt hebben. Waar dient u allemaal rekening mee te houden? We informeren u hier graag over. 

U wilt onbezorgd een duik kunnen nemen in uw zwembad zonder dat u zich zorgen hoeft te maken dat er zich achteraf (technische) ongemakken voor doen. VSB Wellness is gespecialiseerd in het bouwen van zowel binnen- als buitenzwembaden.

Een zwembad laten bouwen in een eenmalige investering waar u gegarandeerd kwaliteit wilt en achteraf geen complicaties. Daarom is het belangrijk dat u samenwerkt met een bedrijf die uw woonwensen kan vertalen naar een schitterend droomzwembad. VSB Wellness is specialist op het gebied van wellness voorzieningen en heeft al vele tevreden klanten (zowel zakelijk als particulier) geholpen met de realisatie van hun droomproject. Mogen wij ook voor u aan de slag?

Vele opties en mogelijkheden

De mogelijkheden bij het bouwen van een zwembad zijn bijna eindeloos. Probeer voor uzelf vooraf een inschatting te maken welke functies en opties u allemaal in en rondom het zwembad wilt. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan ingebouwde jet streams, of een geïntegreerde whirlpool. Daarnaast is het natuurlijk ook mogelijk om een zwembad in gewenste vorm te laten bouwen, buiten de standaard rechthoekige vorm. Wij zijn tot veel in staat, dus heeft u hele excentrieke wensen, stel ze gerust aan ons voor. Uw droomwens staat altijd centraal bij ons. Weet u niet precies wat er allemaal mogelijk is? Neem vrijblijvend contact met ons op, zodat wij u hier uitgebreid over kunnen informeren.

Naast de aanleg de zwembaden zijn we ook gespecialiseerd in het verzorgen van maatwerk interieuroplossingen. We kunnen u advies geven over passend interieur rondom uw zwembad.

Onderhoud

Is uw zwembad naar wens en heeft u al enkele keren hiervan genoten? Voor een zwembad is goed onderhoud cruciaal omdat het een heel technisch bouwwerk is. Ook hierin levert VSB u de beste service. Omdat wij service heel belangrijk vinden is het ons doel om ons hierin volledig te onderscheiden. Naast de praktische service in en rondom uw zwembad en gerichte adviezen over het gebruik, hebben wij zelfs ook een eigen bezorgdienst die u voorziet van onderhoudsproducten (indien gewenst).

De wens van uw eigen droomzwembad is bij ons in de beste handen. Wij ontzorgen u volledig gedurende dit project en leveren naderhand uw droomzwembad  zoals gewenst!

Bent u van plan om een zwembad te laten bouwen? VSB wil dan graag voor u werken. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. 

Op zoek naar meer tips en informatie? Lees ook onze andere blogs met tips over zwembaden aan laten leggen, in gebruik nemen en onderhouden:

- Zwembad winterklaar maken

- Tips voor geschikte aankleding voor een zwembad

- Wat is een goede diepte voor een zwembad?

- Ideeën voor een zwembad in de tuin

- Hoe zwembad schoonhouden?

Terug

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief.

Naar boven