Wat kost een binnenzwembad?

Wat kost een binnenzwembad?

Als het op zwembadbouw aankomt, zijn de mogelijkheden grenzeloos. Een groot en luxe zwembad kost uiteraard meer dan een klein, eenvoudig bad, De maat heeft maar een beperkte invloed op de aanlegkosten en energiekosten. Een bad dat twee keer zo groot is, is niet automatisch twee keer zo duur. De gewenste uitvoering en aanvullende mogelijkheden hebben een grotere invloed op de totaalprijs.

VSB Wellness produceert zwembaden voor iedere wens en ieder budget. Vertel ons uw voorwaarden en wij gaan er voor u mee aan de slag.

Water

De waterkosten zijn wel vrij eenvoudig te bereken: Aantal m3 * prijs per m3 (deze vindt u op de energierekening) Onze adviseurs kunnen u helpen een schatting te maken van de energiekosten. Neem contact op voor meer informatie.

Totaalaanbod

Naast de verkoop van zwembadonderdelen zoals pompen, filters, verwarming, producten voor water- en luchtbehandeling en aanleg van zwembaden produceert VSB Wellness traditionele sauna's, infraroodcabines, stoombaden en levert het whirlpools/spa baden voor buiten in de tuin. Om het assortiment compleet te maken biedt VSB daarnaast een breed assortiment aan toebehoren (chemicalien, bodemreinigers, etc), geuren, oliën en onderhoudsmiddelenvoor zwembad, sauna, infrarood, whirlpool en stoombad .

Vragen? wij helpen u graag

Neem contact met ons op voor meer informatie.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief.

Naar boven