Sakkers foto Francois Hannes 38 Low Res

Optimaal ontspannenin uw eigen spa

Thuis relaxen in een whirlpoolbad

Een ontspannen moment waarbij uw stress en/of gewrichtspijn worden verminderd en uw slaap wordt bevorderd? 

VSB Wellness creëert dat moment voor u met een luxe whirlpool bad. 

Wij werken uitsluitend met de allerbeste merken en materialen en bieden u daarom o.a. luxe whirlpoolbaden aan van het merk Coast Spas aan.
De topkwaliteit onder de spa's!

Op zoek naar een spa voor uw woning, tuin of organisatie? Wij leveren aan particuliere en zakelijke opdrachtgevers.

Veel verschillende modellen

Ultieme ontspanning

Purfikt dual waterfalls
Infinity collection

COAST SPAS

Een luxe spa, klinkt dat niet heerlijk? Echt een moment om even fijn te ontspannen in de bubbels, alleen of met meer personen tegelijk. Naast comfort vinden wij design en functionaliteit enorm belangrijk.

Dat komt samen in de whirlpoolbaden van Coast Spas. Met de hoogste internationaal erkende ISO-certificering voor fabrikanten is dit hét whirlpoolbad voor thuis of de professionele wellnessruimte.

Gun uzelf de luxe die u verdient

Ervaar thuis de luxe van uw eigen spa

VSB WELLNESS MOERGESTEL 20210813 154
Windhorst Coast 3
Swim tether LR
Lifestyle infinity
Lifestyle infinity
Karthaus Mijdrecht 2
Swimspa1
EBE Avond4
VSB Wellness Rockanje 20220922 245 1920px breed zonder logo
Karthaus Mijdrecht 10
Infinity collection
Infinity collection
/ 10

Whirlpool bad in de tuin

Een luxe spa voor in de tuin is de perfecte manier om heerlijk te ontspannen na een lange werkdag of wanneer u in het weekend even een paar uurtjes wil relaxen. Lekker onderuit liggen en genieten van het warme water. Met een drankje erbij is dit een perfecte manier van quality time voor u alleen of met meerdere personen. 

De mogelijkheden zijn onbeperkt en wij zorgen dat uw wens realiteit wordt. Zo kunnen we bijvoorbeeld uw nieuwe luxe whirlpool bad verwerken in een maatwerk vlonder. In onze eigen fabriek staan de timmermannen klaar uw vlonder op maat te produceren. 

VSB Wellness levert niet alleen luxe whirlpool baden, maar is de totaalleverancier van grote en kleine wellness- en interieurprojecten volledig op maat. Uw whirlpool bad in de tuin combineren met een zwembad in de tuin, een buitensauna of buitendouche, behoort dus zeker ook tot de mogelijkheden!

image-background

Aquavia Spa

In ons assortiment voeren wij ook luxe whirlpool baden van Aquavia. Deze zijn zorgvuldig met de hand vervaardigd met behulp van hoogwaardige componenten. Deze luxe whirlpool baden van Aquavia zijn leverbaar met de nieuwste functies en innovaties.

De spa’s van Aquavia, die uitsluitend in en vanuit Barcelona worden ontworpen, geproduceerd en gedistribueerd zijn toonaangevend voor wat betreft kwaliteit, functies en technische expertise. Zij controleren alles tot op de kleinste details: een modern design, nauwkeurig geselecteerde materialen, efficiëntie en ergonomie, onnavolgbare afwerkingen en een kwaliteitscontrole in alle processen.

Veelgestelde vragen

Wat is een luxe whirlpool bad?
Wat zijn de voordelen van een whirlpool bad?