Turks stoombad Hammam

Turks stoombad

Een Turks stoombad is vanwege zijn heilzame werking één van de beste methoden voor het behoud van een goede gezondheid en het wegnemen van dagelijkse stress, spanning en vermoeidheid. 

Het stoombad behoort tot één van de eeuwenoude tradities van natuurlijke baden. De Turkse badcultuur vindt zijn oorsprong in badhuizen van zo’n 800 jaar geleden. Hammam is Arabisch voor verwarmen, maar de Turkse badhuizen deden nog veel meer. Een Turks badhuis was, en is, vooral een ontmoetingsplaats waar lichaam en geest één worden. Daar waar de Scandinaviërs de Finse sauna hebben, hebben de Arabieren een hammam. De hammam is een oord om in stilte te genieten en alle zintuigen te laten werken. Ook thuis kan door het laten plaatsen van een Turks stoombad, een toevluchtsoord worden gecreëerd waar u dankzij de warmte en stoom en rust, heerlijk kunt ontspannen.

Privé of openbaar?

Bij VSB Wellness geven we u de mogelijkheid om thuis of binnen uw (wellness)organisatie een oase van rust te creëren waar uzelf, uw familie of gasten volledig kunnen ontspannen. Zowel particulieren als organisaties, kunnen hun wensen aan ons toevertrouwen. Onze specialisten zijn namelijk in staat om uiteenlopende wensen te bundelen en te vertalen naar het Turkse stoombad van uw dromen!

Waarom een Turks stoombad laten maken door VSB Wellness?

* Marktleider in wellness maatwerk projecten
* Specialist in Turkse stoombaden op maat ontwerpen, bouwen en onderhouden
* Van Turkse stoombaden en sauna’s, tot aan whirlpools en zwembaden; bij VSB Wellness kunnen we elke wellness faciliteit voor u realiseren
* Dé partner voor het realiseren van het Turkse stoombad van uw dromen, of voor complete wellness projecten; bij u thuis of voor uw (wellness)organisatie