2

Design saunaNaar uw wensen

VSB kiest ervoor geen trendvolger maar een trendsetter te zijn

image-background

Maatwerk design sauna

Bent u op zoek naar een luxe design sauna? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Op het gebied van sauna’s is het de tendens om steeds meer sauna’s af te werken met een strak design en de mooiste materialen. VSB Wellness is trendsetter in het ontwerp en de realisatie van maatwerk design sauna`s. De functie van een design sauna is hetzelfde als dat van een traditionele Finse of infrarood sauna, maar het oog wil natuurlijk wat! 

HR 2056 NL23 6 VAN AARLE COPYRIGHT THE ART OF LIVING JURRIT VAN DER WAAL
PBF0391

Design sauna

Uw maatwerk design sauna

Bent u op zoek naar een design sauna? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Op het gebied van sauna’s is het de tendens om steeds meer sauna’s af te werken met een strak design en de mooiste materialen. VSB Wellness is trendsetter in het ontwerp en de realisatie van maatwerk design sauna`s. De functie van een design sauna is hetzelfde als dat van een traditionele Finse sauna, maar het oog wil natuurlijk wat.

Innovatie in luxe sauna`s


Onze design sauna`s zijn innovatief. Een eigentijdse sfeer in een strakke belijning én kwaliteit -met visie- zijn op elkaar afgestemd. Wij zijn geen trendvolger, wij zijn een trendsetter. Design sauna`s worden volledig naar wens van de klant ontworpen en gerealiseerd. Vaak hebben deze sauna`s een glazen voorzijde. Dit zorgt niet alleen voor een prachtig zicht op de cabine, ook saunagebruikers die wel eens last ervaren van claustrofobie hebben hier een groot voordeel aan. Door het goede zicht op de omgeving heeft u minder snel het idee opgesloten te zitten.

Uw unieke design sauna afgewerkt met Decor laminaat


Decor laminaat is door jarenlange nauwgezette research uitgegroeid tot een hoogwaardig esthetisch en technologisch product. Decor laminaat heeft zich ontwikkeld tot een multifunctioneel laminaat dat voor talloze toepassingen kan worden aangewend. Laminaat is een bekledingsplaat van ca. 1 mm dik welke op een drager wordt verlijmd. Dit laminaat wordt veelvuldig gebruikt als afwerking van interieurs. Uitermate geschikt voor een bijzondere afwerking van onze infrarood sauna's- en infraroodcabines. Decor laminaat is verkrijgbaar in zeer veel kleuren en dessins en kan daardoor uitstekend worden afgestemd op de kleuren van uw interieur.

Vakwerk uit eigen fabriek


Onze design sauna’s worden in eigen huis vervaardigd, in onze professionele productiehal met compleet modern machinepark. Hiermee biedt VSB Wellness u alle mogelijke oplossingen om een design sauna helemaal af te werken op uw specificaties. Van losstaande units tot complete projecten. Met origineel vakwerk en verstand van zaken maakt VSB Wellness uw wensen voor uw maatwerk sauna-interieur waar. Van ontwerp tot realisatie.

Een gezonde investering


De sauna is gezond voor uw lichaam en geest. Maar om de juiste effecten te behalen en optimaal te kunnen genieten van de sauna is het belangrijk de stappen in de saunagang precies te volgen. De sauna temperatuur wordt gecreëerd door de sauna-kachel. Er bestaan twee types sauna-kachel; elektrisch en hout gestookt. Er bestaan veel verschillen tussen kachels en een juist advies hierin is zeer belangrijk. Wat veel mensen niet weten is dat een combinatie tussen infrarood en sauna tevens mogelijk is. Zo heeft u de voordelen van infrarood en een sauna in één. Meer informatie over een design sauna, neem dan contact met ons op.

Vrijblijvend gesprek in onze showroom?

Vul uw gegevens in en u hoort z.s.m. van onze adviseurs om een afspraak in te plannen. Bezoek onze showroom en laat u inspireren!