Verouden Eindhoven LR

Sauna op maatOptimaal genieten

Sauna thuis op maat

Stel: het is hartje winter en u heeft een lange werkdag achter de rug. Het thuisfront heeft de sauna alvast aangezet en u weet wat u straks te doen staat: ontspannen. Met een sauna thuis krijgt uitrusten een nieuwe betekenis.

Onze vakspecialisten denken graag met u mee en creëren wellness aan huis die perfect bij u en uw locatie past. Zo heeft u jarenlang plezier van de sauna. 

Benieuwd naar de mogelijkheden? Lees verder of bezoek onze inspirerende showroom in Diessen (neem contact met ons op om hiervoor een afspraak in te plannen).

Waarom een maatwerk droomsauna van VSB Wellness:

  • Specialist in saunacabines op maat: van ontwerp tot bouw en onderhoud.
  • Met onze jarenlange ervaring (ruim 30 jaar) geven we u passend advies.
  • We bieden een ruime keuze in infrarood-, buiten-, design- en Finse sauna’s.

PARTICULIER EN ZAKELIJK

Wij ontwerpen en realiseren maatwerk saunacabines

image-background

Welke saunacabine past bij u?

Elke sauna heeft zijn eigen charme. We lichten de kenmerken toe, zodat u een weloverwogen keuze kunt maken. Om een sauna op maat te kunnen maken, kijken we natuurlijk naar de beschikbare ruimte. Ook zijn we benieuwd naar uw persoonlijke wensen. U heeft een idee? Wij voeren het graag voor u uit.

Binnensauna

Geniet van een heerlijke saunasessie zonder een voet buiten de deur te zetten. We bouwen de maatwerk saunacabine in een bestaande (bad)ruimte. Onze vakspecialisten kijken natuurlijk graag met u mee naar de mogelijkheden.

Buitensauna 

Met een buitensauna creëert u een fijne plek om u terug te trekken, gewoon in uw eigen achtertuin. Lekker als het buiten wat frisser wordt, maar ook zeker heerlijk in combinatie met een zwembad of een spa. 

LAAT U INSPIREREN

KH Sauna avond 1
148 A2902
Gooijers LR
VSB WELLNESS HUIZEN 20210811 182 2
31 LR
PBF0389 2
DJ kelo 3
KWIS web 1699397
Keizer Oldenzaal 5 LR
VSB Wellness 20201215 0536 HDR 2
Uitdewilligen Halsteren 2b 2
Moonen foto 1 LR
/ 12

Finse sauna

Waant u zich in Lapland met de traditionele Finse sauna. De elektrische- of houtgestookte kachel geeft meteen de ontspannen sfeer die u verwacht bij een saunabezoek. Op reis in uw eigen achtertuin.

PBF0381
Straver Drunen 3b LR

Infraroodsauna

Het beste van twee werelden: de traditionele sauna met kachel combineren we met infraroodstralen. Voor een korte sessie of bij gewrichts- of spierpijn zijn de infraroodstralen ideaal. Zin in een uitgebreide saunasessie? Warm dan de kachel op en geniet van extra luxe.

Designsauna

Vergeet de standaard houten saunacabines en laat u verrassen door sauna’s van bijvoorbeeld glas en natuursteen. Heeft een ander materiaal uw voorkeur? Geef het aan ons door, dan bespreken we samen de mogelijkheden.

Een ding is zeker: we werken de sauna’s af in een strak design en met de prachtigste materialen. Volledig naar uw wensen.

Maatwerk sauna in uw organisatie?

VSB Wellness is niet alleen gespecialiseerd in sauna's aan huis. Ook met veel verschillende zakelijke organisaties hebben we jarenlange ervaring in wellness faciliteiten op maat. Denk hierbij aan openbare wellness centra, sportscholen, hotels of vakantieparken.

Neem vrijblijvend contact met ons op om uw wensen voor uw organisatie te bespreken. Onze adviseurs denken graag met u mee.

image-background

Een maatwerk sauna van VSB Wellness past altijd

Een sauna bouwen is een eenmalige investering waar u, uw gezin of uw gasten vervolgens jarenlang plezier aan beleven. Samen kijken we naar de beschikbare ruimte en creëren we maatwerkoplossingen voor bijvoorbeeld schuine dakconstructies, dakkapellen of kleine ruimtes. Uw maatwerk droomsauna past straks naadloos in uw interieur.
Vertel ons uw wensen en voorkeuren, dan bespreken we samen de mogelijkheden en maken we een offerte op maat. 

Neem contact met ons op en bezoek onze inspirerende showroom in Diessen. 

image-background

Wilt u een sauna laten bouwen?

Een sauna van VSB Wellness past altijd. Samen kijken we naar de beschikbare ruimte en creëren we maatwerkoplossingen voor bijvoorbeeld schuine dakconstructies, rookkanalen en dakkapellen. of kleine ruimtes. Ook werken we de infraroodvoorzieningen netjes weg. Uw maatwerk droomsauna past straks naadloos in uw interieur.

Vertel ons uw wensen en voorkeuren, dan bespreken we samen de mogelijkheden en maken we een offerte op maat.

Een sauna is een eenmalige investering waar u, uw gezin of uw gasten vervolgens jarenlang plezier aan beleven.

image-background