148 A2952

StoomcabineMaatwerk

Stoomcabine: een luxe toevoeging aan uw wellness routine

Stoomcabines zijn een fantastische manier om de spa-ervaring naar uw eigen huis te brengen. Ze bieden niet alleen een diepe ontspanning en een scala aan gezondheidsvoordelen, zoals verbeterde circulatie en ontgifting, maar verhogen ook de waarde en functionaliteit van uw woning. Of u nu kiest voor een stoomcabine met douche of met bad, er zijn opties die aan al uw wensen voldoen. Hieronder verkennen we de mogelijkheden en voordelen van elke stijl van stoomcabines.

Switzerland lakeside villa 2015 24
NL22 5 VAN ERK 0031 COPYRIGHT THE ART OF LIVING JURRIT VAN DER WAAL LR

Stoomcabine met douche

Een stoomcabine met douche is een populaire keuze voor diegenen die functionaliteit willen combineren met ontspanning. Deze cabines zijn ontworpen om als een reguliere douchecabine te functioneren, maar met de toegevoegde luxe van een stoomfunctie. Ideaal voor kleinere badkamers of als u uw bestaande douche wilt upgraden zonder extra ruimte in beslag te nemen.

Moderne stoomdouches kunnen worden uitgerust met functies zoals aromatherapie, chromotherapie en zelfs muzieksystemen om uw stoomervaring te verrijken. Het ontwerp varieert van compacte units die perfect zijn voor eenpersoonshuishoudens tot grotere modellen die meerdere personen kunnen accommoderen. Het installeren van een stoomcabine met douche vereist professionele installatie om ervoor te zorgen dat de stoom effectief wordt verzegeld en dat er adequate ventilatie is om schimmel en vochtproblemen te voorkomen.

Stoomcabine met bad

Voor wie de voorkeur geeft aan een meer onderdompelende ontspannende ervaring, biedt een stoomcabine met bad het beste van twee werelden. Deze cabines combineren de voordelen van een volledig bad met de ontspannende en helende eigenschappen van stoomtherapie. Dit type stoomcabine is ideaal voor grotere badkamers en biedt een luxueuze ontsnapping waarin u kunt liggen en ontspannen terwijl u omhuld wordt door kalmerende stoom.

Stoomcabines met bad zijn ook uitstekend geschikt voor gezinnen of iedereen die de therapeutische voordelen van zowel een warm bad als een stoomsauna wil combineren. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en stijlen, van modern tot traditioneel, en kunnen worden aangepast met verschillende opties voor jets en verlichting om uw spa-ervaring te personaliseren.

27
Stoomcabine 3 2

Het kiezen van de juiste stoomcabine

Bij het kiezen van de juiste stoomcabine voor uw huis, is het belangrijk om na te denken over uw specifieke behoeften en de ruimte die u beschikbaar heeft. Overweeg het volgende:Ruimte: Heeft u genoeg ruimte voor een grotere cabine, of heeft u iets compacters nodig?Budget: Stoomcabines variëren in prijs afhankelijk van de grootte en functies. Bepaal uw budget en houd rekening met installatiekosten.Gebruik: Denk aan hoe vaak u de stoomcabine zult gebruiken en welke functies essentieel zijn voor uw ontspanning en gezondheid.Een stoomcabine in uw huis kan een waardevolle investering zijn die niet alleen uw welzijn verbetert, maar ook bijdraagt aan de luxe en het comfort van uw woonruimte. Of u nu kiest voor een stoomcabine met douche voor dagelijks gemak of een stoomcabine met bad voor ultieme ontspanning, er zijn opties die elk ontwerp en elke behoefte aanvullen. Neem vandaag nog contact op met onze professionals om de perfecte stoomcabine voor uw huis te vinden en transformeer uw badkamer in een persoonlijk wellnesscentrum.

Maatwerk stoombaden voor iedere ruimte

Laat u inspireren door deze stoombaden

Stoomcabine 1 LR
5
Stoombad 1
148 A0082 LR
345 LR
BK foto 25 LR
GB foto 1 LR
MO foto web 9
148 A2882
LK foto 2
/ 10

Een stoomcabine op maat laten maken?

Vraag om een vrijblijvend en persoonlijk advies. Onze adviseurs bespreken graag de mogelijkheden voor uw locatie. 

  • Service/Onderhoud
  • Adviesgesprek showroom
  • Offerte aanvraag showroom
  • Productinformatie
  • Overige

Welke typen stoomcabines zijn er?

VSB Wellness maakt het allemaal, met design op maat! Voor thuis of voor professioneel gebruik, wij zorgen ervoor dat aan alle bouwkundige voorwaarden wordt voldaan en dat de stoomcabine helemaal past bij de gebruikswensen en beschikbare ruimte. 

Ook is het mogelijk om bijzondere ontwerpen te realiseren voor een uniek design. Met mozaïekwerk en tegels, maar ook met accessoires zoals een zoutnevelinstallatie, verwarmde banken en lichteffecten. Wij spreken graag uw wensen en alle mogelijkheden met u door.

Stoomcabine thuis of voor uw wellnessruimte

De stoomcabines van VSB Wellness worden op iedere gewenste locatie op maat geïnstalleerd. Of u nu thuis een stoombad wilt toevoegen aan uw bestaande of nieuwe badkamer of onze stoomtechnieken wilt opnemen binnen uw wellnessfaciliteiten, voor thuisgebruik én professioneel gebruik zijn onze stoombaden geschikt. Met design op maat creëren wij complete ontspanning op iedere gewenste plek!

image-background

Op maat gemaakte stoomcabine kopen bij VSB Wellness

VSB Wellness is dé specialist in wellnessprojecten op maat, van ontwerp tot realisatie. Niets is ons te gek als het gaat om het creëren van een complete ontspanningsruimte voor thuis- of professioneel gebruik. Vakmanschap en passie zijn hierbij belangrijk. Maar ook echt luisteren naar de wensen van onze opdrachtgevers en daar altijd het best passende ontwerp bij vinden. Wij
bieden stoomtechnieken voor ieder budget en voor ieder project, hoe eenvoudig of complex dat ook is. Door veel te investeren in productontwikkeling en innovatie kunnen wij een uitgebreid assortiment bieden vanuit eigen productie en op maat gemaakt. Wilt u meer weten over onze stoombaden? Wij laten u graag de mogelijkheden zien die bij uw wensen passen!

image-background