VSB WELLNESS HUIZEN 20210811 042

BinnenzwembadPrivé of zakelijk

Maatwerk binnenbad

Zit u er aan te denken om een binnen zwembad te bouwen?
VSB Wellness is gespecialiseerd in de realisatie van maatwerk binnenbaden. Wij leveren vakkundig maatwerk geheel naar wens van de opdrachtgever.

Zowel bij u thuis als voor de bezoekers aan uw organisatie (zoals sport- en wellnesscentra, hotels of vakantieparken).

Wij adviseren u graag over alle mogelijkheden. Een binnenzwembad is een heerlijke manier van ontspanning waar u het gehele jaar plezier van heeft. Tevens is zwemmen ook goed voor uw gezondheid. 

Lakeside villa 1
Copyright Peter Baas PBF1780 LR
image-background

Ontzorgen

Het bouwen van een binnenzwembad is een groot project dat zorgvuldige planning, ontwerp, budgettering en bouwvaardigheden vereist. Onze adviseurs ontzorgen u graag zodat het gehele project van het bouwkundige zwembad soepel verloopt en voldoet aan uw verwachtingen. 

VSB Wellness heeft hierin al vele jaren ervaring en zijn experts in het realiseren van de prachtigste bouwkundige zwembaden. Wij realiseren en begeleiden het gehele proces voor u.

Gezonde ontspanning

Een binnenzwembad is een heerlijke manier van ontspanning waar u het gehele jaar plezier van heeft. Tevens is zwemmen ook nog een heel goed voor uw gezondheid. 

VSB Wellness is gespecialiseerd in wellness oplossingen en levert vakkundig maatwerk geheel naar wens. 

De meest gestelde vragen bij de aanleg van een zwembad hebben wij voor u verzameld. Staat het antwoord op uw vraag hier tussen?

Adviesgesprek of een offerte?

Wilt u vragen stellen aan onze adviseurs? Laat hier uw gegevens achter en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug. Of stel uw vragen via ons contactformulier