148 A2952

Ontspannenin uw eigen stoombad

Stoombad thuis of in uw wellnessruimte

Iedere dag genieten van een ontspannen wellness-ervaring? Wij toveren uw badkamer of kelder om tot een dagelijkse spa met onze op maat gemaakte stoombaden voor thuis. Ook professionele organisaties zijn bij ons verzekerd van een kwalitatief en gevarieerd aanbod stoomcabines voor frequent gebruik door bezoekers. 

Wij leveren maatwerk stoomcabines voor iedereen die op welke manier dan ook het ontspanningsmoment van een stoombad wil ervaren!

Switzerland lakeside villa 2015 24
NL22 5 VAN ERK 0031 COPYRIGHT THE ART OF LIVING JURRIT VAN DER WAAL LR

Wat is een stoombad?

Een sauna of een stoombad; wanneer kiest u voor het een of het ander? 

In het stoombad lopen de temperaturen op tot wel 50°C en ligt het vochtigheidsgehalte op 98%. De ruimte warmt op door water en daardoor ontstaat stoom. Tegelijk wordt een heerlijk geurende olie verspreid, wat de stoomervaring extra bijzonder maakt.

Een sauna warmt op door warme stenen, die zorgen voor een droge lucht en een hoge temperatuur van 70°C tot 110°C. De luchtvochtigheid is laag en dat is ook meteen het grootste verschil met een stoombad.

U kiest waar u zich het prettigst bij voelt
Heeft u ademhalingsproblemen, allergieën, astma of bronchitis? Kies dan voor een stoombad, de vochtige lucht opent uw luchtwegen.

Bent u geen fan van warme, vochtige omgevingen of heeft u reuma of hart- en vaatziekten? Kies dan voor een sauna, het hart hoeft dan namelijk minder hard te werken in de droge lucht.

Hoe werkt een stoombad?

Open de poriën en reinig de huid optimaal: dat doet een stoombad voor u! Vocht en vuil verlaten het lichaam door transpiratie en vocht wordt weer aangevuld. Ook de spieren vinden de warme stoom erg prettig en de bloedsomloop wordt op deze manier gestimuleerd. Een stoombad voor thuis is ideaal om het immuunsysteem te versterken en de dagelijkse stress te verminderen. Vermoeide spieren ontspannen en het lichaam wordt sterker en relaxter. De huid wordt zachter en de luchtwegen worden diep gereinigd. Wanneer u ademhalingsproblemen en/of allergieën hebt is een stoombad absoluut een aanrader. De vochtige lucht helpt uw luchtwegen te openen. Daarnaast is het inademen van de stoom ook effectief tegen bronchitis, astma of hoesten.

Is een maatwerk stoomcabine ook iets voor u? Wij spreken graag uw wensen en de mogelijkheden met u door in onze inspirerende showroom.

27
Stoomcabine 3 2

Maatwerk stoombaden voor iedere ruimte

Laat u inspireren door deze stoombaden

Stoomcabine 1 LR
5
Stoombad 1
148 A0082 LR
345 LR
BK foto 25 LR
GB foto 1 LR
MO foto web 9
148 A2882
LK foto 2
/ 10

Een stoombad op maat laten maken?

Vraag om een vrijblijvend en persoonlijk advies. Onze adviseurs bespreken graag de mogelijkheden voor uw locatie. 

  • Service/Onderhoud
  • Adviesgesprek showroom
  • Offerte aanvraag showroom
  • Productinformatie
  • Overige
  • Service/Onderhoud
  • Adviesgesprek showroom
  • Offerte aanvraag showroom
  • Productinformatie
  • Overige

Welke typen stoombaden zijn er?

VSB Wellness maakt het allemaal, met design op maat! Voor thuis of voor professioneel gebruik, wij zorgen ervoor dat aan alle bouwkundige voorwaarden wordt voldaan en dat de stoomcabine helemaal past bij de gebruikswensen en beschikbare ruimte. 

Ook is het mogelijk om bijzondere ontwerpen te realiseren voor een uniek design. Met mozaïekwerk en tegels, maar ook met accessoires zoals een zoutnevelinstallatie, verwarmde banken en lichteffecten. Wij spreken graag uw wensen en alle mogelijkheden met u door.

Stoombad thuis of voor uw wellnessruimte

De stoombaden van VSB Wellness worden op iedere gewenste locatie op maat geïnstalleerd. Of u nu thuis een stoombad wilt toevoegen aan uw bestaande of nieuwe badkamer of onze stoomtechnieken wilt opnemen binnen uw wellnessfaciliteiten, voor thuisgebruik én professioneel gebruik zijn onze stoombaden geschikt. Met design op maat creëren wij complete ontspanning op iedere gewenste plek!

image-background

Op maat gemaakt stoombad kopen bij VSB Wellness

VSB Wellness is dé specialist in wellnessprojecten op maat, van ontwerp tot realisatie. Niets is ons te gek als het gaat om het creëren van een complete ontspanningsruimte voor thuis- of professioneel gebruik. Vakmanschap en passie zijn hierbij belangrijk. Maar ook echt luisteren naar de wensen van onze opdrachtgevers en daar altijd het best passende ontwerp bij vinden. Wij
bieden stoomtechnieken voor ieder budget en voor ieder project, hoe eenvoudig of complex dat ook is. Door veel te investeren in productontwikkeling en innovatie kunnen wij een uitgebreid assortiment bieden vanuit eigen productie en op maat gemaakt. Wilt u meer weten over onze stoombaden? Wij laten u graag de mogelijkheden zien die bij uw wensen passen!

image-background