VSB Wellness 20201215 0377 HDR 2

Maatwerk zwembadBinnen- en buitenbaden

Ontspanning in een zwembad op maat

Droomt u van uw eigen zwembad bouwen? VSB Wellness is de specialist in maatwerk wellness oplossingen waaronder zwembaden. Wij hebben al bij honderden tevreden opdrachtgevers (particulier en zakelijk) prachtige binnen- en buitenzwembaden gerealiseerd. 

Het grote voordeel van het bouwen van een zwembad door VSB Wellness is dat wij uw zwembad volledig naar uw wensen op maat realiseren. 

Wij zijn specialist in het aanleggen van op maat gemaakte bouwkundige zwembaden, voor binnen en buiten. Ons team ontzorgt u van a tot z, vanaf het ontwerp tot aan de realisatie.

Benieuwd naar onze eindresultaten? Laat u hier inspireren (klik vervolgens op Zwembad).

BINNENZWEMBAD

Lees alles over onze mogelijkheden voor maatwerk binnenbaden.

image-background

BUITENZWEMBAD

Meer informatie over onze mogelijkheden voor bouwkundige buitenbaden

Van ontwerp tot aan realisatie

Bouwkundig zwembad op maat

VSB Wellness Rockanje 20220922 255 1920px breed zonder logo
VSB WELLNESS MOERGESTEL 20210813 180

Buiten- of binnenbad?

Uw zwembad, onze zorg

Een zwembad in uw huis of tuin: u wilt er vooral het plezier van, niet de zorgen van de aanleg. Daar komen wij in beeld: we nemen alles vanaf de start uit handen tot het zwembad gevuld is.

Onze adviseur neemt uw wensen en de mogelijkheden met u door. Is het plan akkoord? Dan zijn onze werkvoorbereiders aan zet die de bouw van het zwembad realiseren. Wij ontzorgen u volledig: vanaf het graven tot aan de laatste afwerking details. 

Wij denken met u mee over het ontwerp van het bouwkundige zwembad maar uiteraard ook over de praktische zaken. Zo adviseren wij u o.a. welke zwembadpomp- en filter geschikt zijn voor uw locatie. Zodat u het zuiverste zwembadwater heeft. 

Wij realiseren de complete uitvoering, rest u alleen nog te genieten.

Klaar voor de duik? 

De kogel is door de kerk: u laat thuis een zwembad bouwen. Voordat u met badlaken en zwemkleding klaarstaat, wilt u weten hoelang het duurt om een zwembad te plaatsen. 

Wanneer wij alle wensen helder hebben, maken we samen met u een tijdsplanning. Zodat u weet wanneer we starten met de werkzaamheden totdat u baantjes kunt gaan trekken in een gloednieuw zwembad.

VSB Wellness Rockanje 20220922 192 1920px breed zonder logo
VSB WELLNESS MOERGESTEL 20210813 193
VSB WELLNESS HUIZEN 20210811 092
Voorhorst zwembad 1
Kraaivanger 15
148 A5071
VSB WELLNESS MOERGESTEL 20210813 204
Damen3
148 A1448
Planken Oisterwijk 3
KH zwembad 3
Boumans v2 4 Erik
/ 12

Adviesgesprek of een offerte?

Laat hier uw gegevens achter en wij nemen z.s.m. telefonisch contact met u op. Of stel uw vragen aan onze adviseurs via ons contactformulier

Veelgestelde vragen zwembadaanleg

Voordat u een zwembad kunt laten bouwen zijn er veel zaken waar u aan moet denken. Zie onze veelgestelde vragen over een zwembad.