VSB Wellness 20201215 0377 HDR 2

Zwembad op maatBinnen- en buitenbaden

Zwembad bouwen

Droomt u van uw eigen zwembad laten bouwen? VSB Wellness is de specialist in maatwerk wellness- en interieuroplossingen waaronder zwembaden. Wij hebben al bij honderden tevreden particuliere en zakelijke klanten prachtige binnenzwembaden of buitenzwembaden gerealiseerd. Benieuwd naar de eindresultaten en mogelijkheden van een zwembad aanleggen in tuin of voor binnen? Bekijk dan onze referentiepagina en klik op Zwembad. 

Het grote voordeel van een bouwkundig zwembad laten aanleggen samen met VSB Wellness is dat wij zwembad aan huis of zwembad in tuin aanleggen in verschillende vormen kunnen realiseren. Heeft u bijvoorbeeld liever een rond zwembad of met een ingebouwde romaanse trap? Of wilt u misschien wel een zwembad in laten bouwen met een whirlpool er bij? Laat ons uw wensen weten voor een zwembad aan huis en we gaan voor u aan de slag. Wij kunnen het zwembad plaatsen zoals in uw dromen!

image-background

BINNENZWEMBAD

Op zoek naar meer informatie en over onze mogelijkheden voor een maatwerk binnenbad?

BUITENZWEMBAD

Wenst u meer informatie over onze mogelijkheden voor bouwkundige buitenbaden?

Hoe bouwen wij een zwembad?

Een zwembad bouwen vergt een goed geplande voorbereiding, want er komen bij een zwembad laten plaatsen veel zaken bij kijken waar u wellicht geen rekening mee houdt. Om u in dit gehele proces van zwembad aanleggen te ondersteunen hebben wij ervaren architecten in dienst die het volledige ontwerp en proces graag voor u uitwerken. Daarna gaan de werkvoorbereiders voor u aan de slag om voor u het gehele proces van het zwembad laten plaatsen in kaart te brengen. VSB Wellness stelt de hoogste kwaliteitsnormen aan het werk en de toegepaste producten wij zodat wij u gegarandeerd het gewenste maatwerk afleveren.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van een zwembad in laten bouwen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Met onze jarenlange ervaring van zwembaden aanleggen kunnen onze experts al uw vragen beantwoorden en u adviseren in uw keuzes.

Wat kost een zwembad bouwen?

Een definitief antwoord op deze vraag kunnen wij u pas geven op het moment dat wij weten wat voor zwembad u wilt bouwen. De mogelijkheden van een zwembad laten bouwen zijn eindeloos.

Het leuke van dit ontwerpproces is dat u precies kunt aangeven hoe u het zich voorziet en dan kunnen wij het voor u uitwerken. Uiteraard staan onze vakmensen u bij in het proces en helpen zij graag met het design. Een groot en luxe zwembad bouwen kost zoals u misschien al verwacht meer dan een klein en eenvoudig zwembad. Maar het is niet zo dat een twee keer zo groot zwembad ook automatisch twee keer zo duur is. De gewenste uitvoering en aanvullende mogelijkheden hebben een grotere invloed op de totaalprijs.

Maak uw wensen kenbaar bij onze adviseurs en zij kunnen u zeer eenvoudig een indicatie van de prijs geven van een zwembad op maat maken.

Van ontwerp tot aan realisatie

Bouwkundig zwembad op maat

Copyright Peter Baas PBF1780 LR
Kraaivanger 10 LR

Buiten- of binnenbad?

Een zwembad in uw huis of tuin: u wilt er vooral het plezier van, niet de zorgen van de aanleg. Daar komen wij in beeld: we nemen alles vanaf de start uit handen tot het zwembad gevuld is. Uw zwembad, onze zorg!

Onze adviseur neemt uw wensen en de mogelijkheden met u door. Is het plan akkoord? Dan zijn onze werkvoorbereiders aan zet die de bouw van het zwembad realiseren. Wij ontzorgen u volledig: vanaf het graven tot aan de laatste afwerking details. 

Wij denken met u mee over het ontwerp van het bouwkundige zwembad maar uiteraard ook over de praktische zaken. Zo adviseren wij u o.a. welke zwembadpomp- en filter geschikt zijn voor uw locatie. Zodat u het zuiverste zwembadwater heeft. 

Wij realiseren de complete uitvoering, rest u alleen nog te genieten.

Voor en nadelen van een eigen buitenzwembad

+ Het water warmt makkelijk op door zonnewarmte (minder energieverbruik);
+ Een buitenzwembad realiseren is bouwkundig makkelijker dan een binnenzwembad bouwen;
+ Ruime keuze modellen en types (opbouw / inbouw);
+ Afbreekbaar indien men deze ooit niet meer wenst;

-  Meer onderhoud dan een binnenzwembad (groene aanslag / algen / bladeren);
-  Permanent bouwwerk (inbouw );
-  Vaste kosten verwarming door energieverbruik;
-  Plaatsing afdekking nodig (winter & zomer).

Binnen zwembad bouwen

VSB Wellness bouwt naast buitenbaden ook binnenbaden aan in alle mogelijke, maten, ontwerpen en stijlen.

Een zwembad kan zomaar eens dé plek worden waar u en uw familie of vrienden ontspanning vinden. Een kleine poolparty met fijn gezelschap, heerlijk in u eentje dobberen, of uw kinderen de mogelijkheid bieden om aan huis zwemles te krijgen; het is allemaal mogelijk op het moment dat u over uw eigen zwembad beschikt.

Buiten zwembad bouwen

ZOALS U WENST!

Het voordeel van een bouwkundig buitenzwembad op maat is dat het zwembad precies in de door u opgegeven maten gemaakt kan worden. Dus de lengte, breedte, diepte en het wel of niet mee metselen van bv. een trap of geronde hoeken bepaalt u helemaal zelf. Wij realiseren voornamelijk bouwkundige zwembaden en niet bijv. een houten zwembad op maat. Maar wij realiseren de bouwkundige (gemetselde/ betonnen) zwembad bak altijd op maat zoals u wenst. Uw eigen maatwerk buitenbad, volledig naar uw ideeën en wensen. 

ALLES IS MOGELIJK 

Wilt u een rond of rechthoekig zwembad, of een combinatie daarvan? Met betegeling, een mozaïeken vloer of whirlpool ingebouwd? Laat ons uw wensen weten voor een zwembad installeren. Een zwembad aanleggen vergt namelijk een goede voorbereiding. Onze adviseur ontwerpt graag uw ideale zwembad, voor binnen of buiten.

image-background

Zwemmen wanneer u wenst

HET HELE JAAR ZWEMMEN

Wanneer u de keuze maakt voor een binnenbad kiest u voor een constante zwembeleving. U bent niet afhankelijk van weer, uur en tijd. U kan dus op ieder gewenst moment gebruik maken van uw zwembad voor een verfrissende duik of training ter aanvulling van uw fitnessprogramma.

ONTSPANNEN

Genieten van ontspannen lichaamsbeweging in een buitenzwembad op maat, of in een luxe binnenbad, is een heerlijke aanvulling op uw wellness faciliteiten.

Energiekosten zwembad

ENERGIEVERBRUIK

Voor de berekening van de energiekosten bestaat helaas geen eenvoudige formule. Dit is compleet afhankelijk van de grote, de ligging, de materialen en het type producten waarmee u uw zwembad zuiver of warm houdt. Onze adviseurs geven u graag meer informatie over het de technische zwembad installatie en alle evt. energiebesparende mogelijkheden

VERWARM UW ZWEMBAD

Er zijn diverse mogelijkheden om uw zwembad te verwarmen. Zodat u heerlijk kunt zwemmen in een aangenaam verwarmd bad, ieder moment klaar voor gebruik.

Mogelijkheden zwembad verwarmen:
* Elektrische zwembadverwarming
* Warmtepomp
* Zonnecollectoren
* Warmtewisselaar
* Verwarmende zwembadafdekking

Onze adviseurs geven u graag meer informatie over de mogelijkheden bij onze zwembaden tijdens een adviesgesprek over zwembad aanleg.

Alle vormen en maten zwembad

BINNENBAD OF BUITENBAD BOUWEN

VSB Wellness bouwt naast buitenbaden ook binnenbaden aan in alle mogelijke, maten, ontwerpen en stijlen.

PROFFESIONALS

Een zwembad bouwen vergt een goede voorbereiding. Ons team van medewerkers bestaat uit personen met jarenlange ervaring op het gebied van zwembaden bouwen en voelen zich verantwoordelijk voor het eindresultaat. Een zwembad kopen is bij VSB Wellness dan ook in goede handen.

VSB Wellness Rockanje 20220922 192 1920px breed zonder logo
JPG Bavel 21
VSB WELLNESS MOERGESTEL 20210813 193
VSB WELLNESS HUIZEN 20210811 092
Kraaivanger 15
VSB Villatuin met luxe wellness
148 A5071
148 A1448
Planken Oisterwijk 3
Boumans v2 4 Erik
IMG 1411
148 A5106
/ 12

Klaar voor de duik? 

De kogel is door de kerk: u laat thuis een zwembad bouwen. Voordat u met badlaken en zwemkleding klaarstaat, wilt u weten hoelang het duurt om een zwembad te plaatsen. 

Wanneer wij alle wensen helder hebben, maken we samen met u een tijdsplanning. Zodat u weet wanneer we starten met de werkzaamheden totdat u baantjes kunt gaan trekken in een gloednieuw zwembad.

Geef uw wensen aan ons door tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek en wij informeren u graag over de mogelijkheden, kosten en tijdsplanning.

Inspiratie nodig?

Laat hier uw gegevens achter en wij nemen z.s.m. telefonisch contact met u op. Wij plannen graag een vrijblijvend adviesgesprek met u in om uw wensen door te spreken. Bezoek onze showroom en laat u inspireren! 

VSB STILLS PERS WERVING 20221115 0007

Veelgestelde vragen zwembadaanleg

Voordat u een zwembad kunt laten bouwen zijn er veel zaken waar u aan moet denken. Zie onze veelgestelde vragen over een zwembad.