Maatwerk keuken

InterieurMaatwerk

Maatwerk interieur

Een interieur op maat laten maken door VSB Wellness en interieur? Onze professionals staan voor u klaar om het perfecte maatwerk interieur te realiseren. 

Keuken, badkamer of (wand)kast op maat? VSB Wellness verzorgt maatwerk interieuroplossingen van a tot z voor thuis, op kantoor of voor uw professionele (wellness)ruimte. Volledig naar uw wensen.

Van badkamer, keuken, wandkast, kantoor- of winkelinrichting tot wellness interieur; wij bieden altijd een passende maatwerkoplossing voor uw interieur. Vanaf het ontwerp tot aan realisatie. 

Laat u inspireren

Design en functionaliteit op maat

Tv wandmeubel
Bar 1
Keuken
Boekenkast 1
Design douche
Maatwerk bar
Badkamer op maat
Keuken met eiland
Badkamermeubel op maat
Maatwerk wandkast
Design badmeubel
Wandmeubel slaapkamer
/ 12

Maatwerk interieur voor woning, kantoor of wellnessruimte

Uw interieur op maat gemaakt door VSB Wellness en interieur? Wij verzorgen de complete inrichting van badkamers, keukens, wellness voor thuis of professionele ruimtes met sauna’s, infraroodcabines en stoombaden, maar ook voor kantoren en winkels. 

Wij maken uw interieur helemaal volgens uw wensen en behoeften, voorzien van alle comfort, handige oplossingen en de prachtigste details. . Denk aan unieke keukens, badkamers, kasten en kantoor- en winkelinrichtingen, perfect passend bij uw (huis)stijl. Wij zorgen voor uw interieur op maat met een professionele inrichting, op éen of meerdere locaties!

Details

Oog voor ieder detail wat het verschil kan maken

image-background

Maatwerk interieur voor uw woning

Onze professionals maken uw interieur op maat voor aangenaam en comfortabel wonen. Een nieuwe keuken, badkamer, kastenwand of misschien wel een bar in uw huis? Wij combineren design, functionaliteit en comfort voor unieke woninginterieurs.

Een droominterieur naar uw wensen waarin u zich écht thuis voelt? Onze adviseurs denken graag met u mee!

Wellnessruimte inrichten volledig naar uw wens

Een wellnessruimte is een plek om totaal te ontspannen. De inrichting is daarom ontzettend belangrijk. Want hoe ontspant u nu het beste in een ruimte? Dat heeft te maken met het interieur, de kleuren en geuren en de totaalsfeer. 

Voor iedere gewenste locatie denken wij dan ook mee in de best passende oplossing, comfortabel en met gebruik van duurzame en bestendige materialen. Binnen ieder budget, maar ook inspelend op trends, onmisbare basiselementen en accessoires die het geheel naar een nog hoger niveau tillen. 

Wij realiseren complete en realistische concepten, die passen bij uw thuisplek of professionele wellnessruimte. U deelt uw wensen met ons en wij adviseren u over de beste mogelijkheden! 

Daarbij bieden we voor, tijdens én na het interieurproject altijd service die net een stapje verder gaat. We vinden het belangrijk dat u niet alleen later ontspant van uw wellness, maar ook tijdens het project zelf nergens omkijken naar heeft.

Meer dan wellness

Wij realiseren complete en realistische concepten die zorgen voor een totaalsfeer in uw woning of onderneming

AOL HR 31 2
PBF0282

Maatwerk interieur voor uw zaak

Onze professionals maken uw interieur op maat voor uw winkelpand of kantoorruimte. Voor alle doeleinden creëren wij interieurs, die volledig aansluiten op uw wensen. Met materialen die tegen een stootje kunnen en met meubels die optimaal passen binnen de organisatie. 

Van ontwerp tot realisatie, wij zorgen voor uw zakelijke interieur op maat. Met efficiënt ingerichte kasten, balies, wanden, displays en meubels bieden wij een totaalinterieur voor iedere zakelijke locatie.

Uw wensen doorspreken met onze adviseurs?

Vul uw gegevens in en wij nemen spoedig telefonisch contact met u op.

VSB STILLS PERS WERVING 20221115 0007

Materialen

Unieke ontwerpen die het verschil maken in iedere ruimte

LU foto 10
PS Relaxbanken kast 1